Ilyen BMW-t dízelben, vagy benzinesben érdemesebb venni?
A Volvo sem eszik észrevehetően többet.
Amúgy nem utálom a BMW-ket, nem ezért írtam. Mint említettem volt, 2 is parkol az utcánkban ebből a szériából. Az egyik a szembe szomszédomé, újonnan vette 2004-ben, vagy 2005-ben, E46 316i, már az 1.8-as motorú, 115 lovas, ami ahogy mondja, nem fogyaszt sokat, de már haladni is lehet vele. Mikor vette, aszongya, kapható volt 2.0 motorral 318i is, 140, vagy 150 lóval, de neki elég volt a 316i. Szervizbe hordja rendesen, néhány parkolási sérülést leszámítva tökéletes. Télen ki se nagyon hozza, most van benne ha jól emlékszem 95000 km, ez meg biztos, hogy valós, mert ő az első gazdája. Nem is akarja eladni még egy darabig, pedig kérdezgettem már. Na az ilyen autóra azt mondom, hogy nekem is kéne, kérdezgetem mindig, hogy eladó-e már.
Na de egy kétes előéletű, mindenféle segédmunkás, meg kitudja miféle emberek által használt, nagyon sokat futott, visszatekert órás, ütött vágott esztergált, emrendszámú, hát köszönöm, az még rémálmomban se jöjjön elő.
Például? Igen például VOLVO S60, Toyota Avensis, Skoda Octavia, Opel Vectra, VW Passat...
Igen ezekből a BMW-kből tényleg iszonyat sok van. És rohadt bunkók, mintha legalább 10 milliós kocsiban ülnének, azt ott van mindegyiken az M rendszám, ami azt jelenti, hogy minden magyarnak BMW kell még ha 10-15 vagy 20 éve szar is, mindezt óccsóé.. De tényleg a hihetetlen. Ma is egy ilyen BMW-s elvárta volna, hogy még én tolassak vissza mikor én jöttem az úton, ő csak akkor fordult rá. Neki elárulom kb. 20 centit kellett tolatnia, nekem jóval többet, nem is tudom hány métert, mivel szűk volt, szarakodhattam volna egész vissza a sarokig. Nem tudom egyesek mit képzelnek esküszöm. Nem jó az 5-6 évvel fiatalabb Skoda, tizen akárhány éves bmw-t vesz inkább az árán aztán azt hiszi már ő az utak királya, a nagy császár. Minden áldott nap többször is látok elképesztően bunkó BMW-seket. De esküszöm a 98%-uk régi szar. Az ilyenek miatt nem vennék a büdös életbe régi BMW-t. Kizárólag akkor vennék, ha tele lennék pénzzel és lenne pénzem egy újra. Na persze nem a legkisebb motoros, legkisebb felnis, napfénytető nélküli full fapados szarra, amin azért M packet van és annyiba került, aminek az árán más márkából full extrásat kapott... Ilyet is amúgy csak magyarból látni esküszöm. Orbán annyi mindent kitalált, azt is megszavazhatnák, hogy kizárólag egy bizonyos társadalmi réteg vehessen BMW-t. A gazdag, tanult, vagy legalább rendes, normális emberek. Mert esküszöm egész egyszerűen rossz hatással vannak a társadalomra.
"Na persze nem a legkisebb motoros, legkisebb felnis, napfénytető nélküli full fapados szarra, amin azért M packet van és annyiba került, aminek az árán más márkából full extrásat kapott..."
Na, azért sznobságért te se mész át a szomszédba :)))) Aztán meg itt szidod a béemvéseket.
A politikát meg ne keverd ide, mert azt nem szeressük, jól megmoderálnak.
A VOLVO oké ha nem baj, hogy a vevőközönség kábé ugyanaz. Dettó a VW Passat, Vectra, Octavia.
Akkor marad a Toyota.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!