Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ilyen BMW-t dízelben, vagy...

Ilyen BMW-t dízelben, vagy benzinesben érdemesebb venni?

Figyelt kérdés

[link]

És mekkora motorral érdemes venni?

2014. ápr. 14. 18:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

23:17

Megint bebizonyosodott, hogy a béjemvések mekkora bu_nko'k!

Nekem sincs bajom a márkával de én sem vennék ilyen kocsit mert szégyen lenne ezekhez a parasztokhoz tartozni.

2014. ápr. 16. 19:34
 22/24 anonim ***** válasza:

Hát Nesta pedig ez a BMW-s úr még a jó bmw-sek közé tartozik!!!!

Egyetemi végzettsége van meg elengedi a gyalogosokat, ismeri az indexet. Ez a trió a bmw-sek 99.2%-ánál hiányzik. Vagy legalább valami belőle. Helyette bunkóság van, agresszivítás és mérhetetlen lenézés a többi közlekedő meg kb. az összes ember iránt. Nem véletlenül nincs egyetlen BMW-s barátom se. De tényleg tisztelet a kivételnek.

Ha nyernék a lotton, vennék egy vadiúj 7-est és nagyon-nagyon rendes BMW-s lennék!

A tízen akárhány évesek közül is tetszik jó pár, pl. a 2000-res évek forma 5-ös BMW-je. De régit tényleg kizárólag az olyan emberek miatt nem vennék soha. Hiába tetszik nagyon.

2014. ápr. 16. 20:06
 23/24 anonim ***** válasza:
Nesta ne kezd megint, mindig kirobbantasz BMW-s vitákat.
2014. ápr. 16. 20:33
 24/24 anonim ***** válasza:

-Nesta-: Szerintem az általad parasztnak titulált Bmw-s elég korrekt módon írt. Te kezdtél el parasztozni, míg ő csak kissé ingerülten kifejtette, hogy a Suzukit mint márkát nem tartja számára megfelelőnek. -Nesta-, azt kell mondjam, hogy te és a hozzád hasonlók színvonalban, stílusban sokkal lentebb vagytok, mint az általad utált Bmw-sek, a nyilatkozataitok alapján. Bocs a személyeskedésért, de már unalmasak ezek a viták és egyébként is, aki kardot ragad, az kard által vész el. Akármennyire lenézted a Bmw-st, érdekes módon meg tudta oldani a problémát parasztozás, vagy a másik anyjának szidalmazása nélkül is. A probléma meg eleve az volt, hogy valaki elkezdte támadni az ő általa kedvelt autómárkát. Ahogy te is megvédted a saját autód márkáját. Persze, hogy védekezett. Csak tudod, ha előkerül a Bmw, akkor még csak nem is azt az autómárkát szidják, hanem a tulajdonosaikat, ami megint csak az alja szint. Valljuk be, egyes Suzukisok valóban tehetnek a Suzuki márka rossz megítéléséről, mint ahogy a Bmw-sek. Én egyébként azt vettem észre, hogy Magyarországon Suzuki kultusz van. Itt a GYK-n is látszik, hogy bárki bármi rosszat mer írni a Suzukiról, 0% lesz a válaszának értékelése.

Egyébként meg ez a Suzuki<>Bmw vita elég meddő, mert ha jól láttam, már a Volvo felé terelődött a szó, mielőtt a trollok megjelentek volna.

2014. ápr. 18. 05:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!