Első autónak mit vegyek? 18F
Hondába vagy bmw-be gondolkodok olyan 300-400.000 ft körül,
bmwknél nagyon bejönnek ezek az e-harmincasok,de nemtom hogy alkatrészt olcsón lehet e hozzájuk kapni
Valaki tudna nekem segiteni ?
Nem leszek nepszeru de leirom...
Ha elmenyautozni akarsz ennyiert akkor keres egy mar "epitett" Lada-t, ennyiert mar kifoghatsz egesz jokat. Igaz minimum 10-12 litert eszik de add is annyit vissza, az alkatresz ar elhanyagolhato de mindig van rajta egy kis szerelgetni valo. Telen pedig mehet a jatek a parkoloban vagy ahol akarod...
A masik ami ennyiert jo cucc szerintem az a Ford Sierra 2.0 (8 szelep megbizhatobb az kb 105 le, a 16 szelepes pedig 126le ha jol tudom). Szinten olcso az alkatresz erosebb mint a lada es talan kevesebbet is fogyaszt. Ez is hatul hajt.
Vagy ha ezek nem akkor marad olcso es megbizhato autonak a Suzuki Swift....
Ennyiert jo GTi-t nem fogsz talalni de viszont az oregebb kocka GTi-bol mar bele lehet nyulni korrektebb alapotuba is...
Helló hát Bmw-hez nem, olcsó az alkatrész egy ismerősömnek volt, egy fehér Sedan E34-es 524 Td Bmw-je nagyon, szép állapotban volt de el adta nem, győzte pénzzel a fogyasztása sem volt, kevés ezért vett egy Citroen Xsara 1.6-os autót chiptuningolta és kész. És fele annyit fogyaszt mint a Bmw az alkatrész sem drága mivel egy Bmw Luxusautó ezért jó nem azt mondom hogy nem, lehet venni 300.000-400.000 ezért mert ő is ilyen árban adta el. De meg venni könnyebb de a biztosítás meg a fenttartás az már, bajos de ha ezen kívül legalább van még 200.000 ezred akkor vegyél de jó fizetésed is kell hogy legyen ha Bmw-zni akarsz. Amúgy én ilyeneket vennék a helyedben
Opel Corsa B 1.4
Opel Corsa B 1.7 D
Opel Astra F 1.4
Opel Astra F 1.6
Opel Astra F 1.8
Opel Astra F 1.7 TD
Volkswagen Polo 3 1.4
Volkswagen Vento 1.8
Volkswagen Vento 1.9 Tdi
Volkswagen Jetta 2 1.6 TD
Volkswagen Golf 2 GTD
Volkswagen Golf 2 GTI
Volkswagen Golf 3 1.4
Volkswagen Golf 3 1.9 TD
Volkswagen Passat 3 1.8
Volkswagen Passat 3 1.9 TDi
Citroen Xsara 1.4
Citroen Xsara 1.6
Citroen Xantia 1.9 Td
Citroen Xantia 2.0 HDI csak a légrugót nézesd meg hogy működik mert drága mulatság
Peugeot 306 1.4
Peugeot 406 1.8
Renault Megane 1.4
Renault Megane 1.6
Renault Laguna 2.0
Mazda 323 1.5
Mazda 323F 1.5
Skoda Felicia 1.3
Seat Ibiza 1.4
Seat Toledo 1.6
Seat Cordoba 1.4
ezekhez nem drága az alkatrész és a fenttartása sem sok annyira mint ha Bmw-t vagy Audi-t vennél további jó nézelődést és vásárlást.
köszönöm a hasznos válaszokat ! ma szereztem meg a jogsit,elsőre sikerült aminek én nagyon örülök,másnak lehet nincs ekkora szerencséje,mé szerintem ráérek de elkezdek gondolkodni egy civikbe
Köszönök mindent ! ;))):)
16-os tudom hogy mit írok kicsit változatos de így a jó azt tudom hogy egy Swift 1.0 5 litert fogyaszt 100km-en az alkatrész bontóban fillérekért van hozzá. A Swiftből van 1.0, 1.3, 1.6, Gti, 3 ajtós, 5 ajtós, 4 ajtós, cabrio,
vagy a Geo Metro amerikai Suzuki Swift.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!