Első autónak mit vegyek 1,5 millió ft-ból?
90 le minimum, klíma, alacsony fogyasztás!
Inkább 2007 és 90 le vagy 2004 és 150 le?
5. Gen. Passatok 150le-vel 6-7 litert fogyasztanak!
5 Gen-es Passatot biztos nem vennék 1,5 millióból.
Inkább nézzél valami 2007-es Jettát Opel vectra C is van már 1.4-ér
Szerintem 1,5 misi nem az az ár, amiért jó dieselt veszel, hacsak nincs még 2-3 ezer ft-od javítgatni.
Napi 15km-re egy takarékosabb benzines simán jó.
Mennyire számít a méret?
Mert ha még az sem, akkor aztán nagyon sok autóból lehet választani.
ezek közül ajánlanám figyelmedbe a v6-os Audi A6 -ot. igaz nem fiatal mert van az 10 éves is, de nagy, tágas, igen erős (150-180 Le), és sztem ezzel még nyugodtan meg lehet jelenni bárhol. nekem is ilyen 2.5d A6 van és a 6-7 liter sajnos csak pályán valósul meg,. városban 7-9 közt van de ha óvatosan mész még a kilencet se éri el.
ez azért meggondolandó még ha esetleg kicsit költeni is kell rá.
ezt írta valaki : Szerintem 1,5 misi nem az az ár, amiért jó dieselt veszel, hacsak nincs még 2-3 ezer ft-od javítgatni.
Miért nem lehet jó dízelt venni de a benzinesre is ugyan úgy kell költeni vagy talán ha a benzines kocsi elromlik az magától megjavul varázs ütésre?
Nekem is volt benzines autóm is és sajnos az is meghibásodott néha néha ugyan úgy mint a mostani dízelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!