1 millió forintos határig Suzuki vagy Volkswagen első autónak?
Csak ez a kettő alternatíva van?
Amúgy kettő közül én inkább a VW-t választanám.
1 millióért autót is vehetsz ,és a kettő közül csak a Volkswagen autó a Suzuki nem.
Miben szeretnél utazni?Másfél tonna német acél között vagy egy szappan dobozban?
Nem vagyok nagy szakértő a témában, de most a munka miatt kell egy saját mindenképpen.
Én magam is inkább a VW felé hajlok, Polokat nézegettem ma. A Suzuki csak azért vetődött fel, mert több ismerős is ajánlotta, azt mondogattták, hogy nincs vele sok probléma.
Szalonból vettünk anno újonnan egy Wagonert és csinált érdekes dolgokat. Például előfordult, hogy éjszaka menet közben kiment benne valami panel és az egész világítás lekapcsolt. Vicces dolog ez 80-ál az éjszakában...
Aztán volt, hogy a riasztó ment ki, az ablakemelő és még sorolhatnám.
Az üzletben azzal nyugtattak, hogy ez más autóval is előfordul nap mint nap. De 2 évesen? Hát nem tudom... ez valahogy engem akkor nem vigasztalt.
Azóta egy Toyotám van. Azzal is volt egy-két macera, de a különbség ég és föld.
Uhh...komolyan azt gondoljátok, hogy a VW Polo autó, és az új Swift nem? Na ne legyetek már ennyire nevetségesek!
1 milláért egyértelmű, hogy egy 2005 környéki új Swiftet kell venni, és nevetni azokon, akik ennyiért vesznek egy öregebb ratyi 1.2-es Polot. Ne hallgass az előítéletekre. Egy erősebb, szebb, jobb autód lesz, ha Suzukit veszel!
Azért a Volkswagent egy lapon sem lehet említeni a Japán "autócsodával".
Ha ennyire odáig vagy a cuzukiért akkor vegyél egyet és mosd le minden nap. Vagy már van egy és azért véded ennyire? :)
Nincs egy, és nem is lesz, de jól ismerem mindkét típust. Szánalmasak és sznobok vagytok. A Swift 1 szempontból rosszabb, mint a Polo: nincs az elején egy státuszszimbólum.
A Polo nevetségesen drága autó, az 1.2-es csodamotorjáról nem is beszélve. Ha 1.4-est akarsz, akkor meg még drágább. Nem megbízhatóbb, és nem biztonságosabb, mint a Suzuki. Akkor miről bezsélünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!