Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fordulatszámmérő kérdés? Mit...

Fordulatszámmérő kérdés? Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Úgy néz ki, 20. születésnapomra szüleim belepótolnak egy használt kiskocsi árába.

Na most az autónak nincs fordulatszámmérője. Én pedig olyan autón tanultam meg vezetni és eddig is olyan autóval mentem amiben volt. Nekem megkönnyíti a váltást, nélküle nem tudom elképzelni a közlekedést.

Apám letolt, hogy azt lehet hallani a motorból. 3 éve vezetek, nekem ez nem sikerül, nem hallok rá.

Félek attól hogy végre lesz egy saját autóm, és nem tudom használni.

Mit gondoltok?

2014. ápr. 10. 14:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
ne nézegesd. szokd meg hogy nem nézed. ráadásul balesetveszélyes is. befékeznek előtted, mire már reagálsz késő...
2014. ápr. 10. 18:38
 12/13 anonim ***** válasza:
hát igen.. én is erre gondoltam , mikor írtam , hogy azt figyelgeti..
2014. ápr. 10. 18:45
 13/13 anonim ***** válasza:

több autót vezetek, van amiben van, van amiben nincs. Előző autóban volt....néztem,mert amikor városon kívül mentem, tudtam, mi aza fordulat, ahol jól , sőt nagyon jól fogyazt.

Most nincs,..., de érzem, hol érzi jól magát a kocsi.

Megszokod pikk pakk....ezen ne parázz

2014. ápr. 10. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!