Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti min buktatok meg forgalmi...

Ti min buktatok meg forgalmi vizsgán?

Figyelt kérdés
Már aki megbukott... :)
2014. ápr. 9. 10:21
 1/5 anonim válasza:
16%
Szerintem az aki elsőre megbukik a forgalomban főleg pesten, alapból nincsenek meg az adottságai hozzá hogy vezessen kivétel ha nem rajta múlik. Egyébként a biztonság kedvéért adj némi kis jótékonyságot és ha béna vagy is átmész:)
2014. ápr. 9. 10:28
 2/5 anonim ***** válasza:
72%

"Nekimentem" a sorompónak a telephelyen. Nem volt még teljesen nyitva. Még volt vagy fél fok.

Nem igazán értem az első választ. Egyrészt semmi köze a kérdéshez, másrészt logikátlan. Aki elsőre átmegy, az nem fog még vizsgázni. Ha sikerült, akkor kész. Mi az, hogy aki elsőre megbukik, az ne is erőltesse?

2014. ápr. 9. 10:46
 3/5 anonim válasza:
19%
uhhh itt komoly problémák vannak a második válaszolóval, értelmileg.
2014. ápr. 9. 12:27
 4/5 dirtboy ***** válasza:

állítólag közel mentem a parkoló autókhoz /nem értettem vele egyet de ez van/

előtte nem sokkal volt hogy elsőbbségadás táblám volt,jött 2 autó balról elég lassan,az első jelezte hogy le fog fordulni ezért én kifordultam az útra,mondom a mögötte jövő így már nem zavar mert addigra én már rég kint leszek és gyorsítok fel.

itt már szólt a biztos hogy ez nem tetszett neki.

gondolom emiatt látta túl közelinek a parkoló autókat.

2014. ápr. 9. 12:53
 5/5 anonim válasza:
Véletlenül rossz sávba soroltam be (egyenesen kellett volna tovább haladnom, én pedig figyelmetlenségből egy jobbra kanyarodó sávba soroltam be). Emiatt az oktatóm belenyúlt a kormányba, és ott vége is volt - a vizsgabiztos egyből szólt, hogy akkor legyünk kedvesek, cseréljünk is helyet.
2014. ápr. 9. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!