Mi a véleményetek az x1-es bmw-ről? Kisgyerekek mellé kellene, tehát fontos a csomagtér, hegyen lakunk, főleg városba használnám. ár-érték arányban megéri? Tapasztalatokat szeretnék. Egy 2012-est néztem ki.
A gyerek biztonsága ahha persze...
Lehet hogy ez is számít de azért mégis csak BMW.
Most melyik hangzik jobban: Van egy Renaultunk vagy Van egy Béjemvénk.
Amúgy semmi baj a mai Rönókkal de azért BMW az BMW. Főleg ha új, vagy pár éves és nem hülyegyerek 3-as szétrohadt kormoló szarja.
Szóval presztízs az meg lenne.
Szia!
Ahogy írták előttem prémium márka ár/érték arányban nem nagyon éri meg. Az tény, hogy BMW-ről beszélünk, de én személy szerint körülnéznék hasonló árfekvésben más modellek között, akár SUV-ok (Crossoverek) között is. Amennyi használtan egy X1-es, annyiból más márkát újonnan kaphatsz.
Pl. a Honda CR-V, esetleg Quashqai
Az X1-es csomagtartója nem egy izmos darab..., a Honda pl. 150l-rel több nála. Még kicsi is lehet, ha pl. utazni mentek, mert visztek babakocsit, ruhákat, játékot, és még ki tudja mit...
Az X1-es fenntartása se lesz olcsó, a márkát meg kell fizetni.
Egyterűben nem gondolkoztok? Azok tipikusan családi autók, és szintén biztonságosak. Újat vehettek, akár full extrásan az X1-es árából. Ezekkel is simán meg lehet jelenni, és több gyerek esetén sem lesz kicsi.
pl. 3 gyereknél egy terepjáró már kicsi lehet a 3 gyerekülés elhelyezése miatt.
Esetleg egy Mazda CX5 v. Hyundai ix35?
A Qashqai csomagtartója szintén nem valami nagy.
Ha alapból sok a cucc, akkor szerintem felejtős az X1-es. Akkor a Hyundait és a Hondát nézzétek meg közelebbről. Menjetek tesztvezetésre (több motort kipróbálva) családostul. A CR-V-ről látott videók/tesztek alapján a csomagtartó elég jó elrendezésű, könnyű pakolni, tágas. Az utastér is elég tágasnak tűnt.
A Hyundait nem ismerem annyira, de érdemes lenne teszteket nézni róla.
Egész jó a www.carbuyer.co.uk
Van szöveges teszt, és youtube-on videók is vannak fenn.
Amúgy ha sikerült dönteni, érdemes versenyeztetni a különböző szalonokat, ugyanis a típusra adható kedvezményen kívül, még tudnak adni egyedi kedvezményt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!