Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lányok, motoroztok? Ki szeretn...

Lányok, motoroztok? Ki szeretne elmenni motorral Erdélybe?

Figyelt kérdés
Amolyan csajos motorostúra :) Nekem évek óta ez a vágyam, hogy motorral eljussak a szépséges Erdélybe!
2009. dec. 12. 10:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
kár hogy csak 125ösöm van, azzal nem merek nekivágni :)
2009. dec. 12. 11:11
 2/11 anonim ***** válasza:
mikor indulnál? honnan? sajnos nem tudnék menni, mert tavasszal lesz jogsim-motorom, de csak 50esre és Vas megyében lakok. Gondolom te nem ilyen messze :) Írd ki motoros honlapokra/fórumokra, jó sok ember fog menni, hidd el nekem!
2009. dec. 12. 11:15
 3/11 A kérdező kommentje:
Nekem jelenleg nincs motorom, mert eladtam szeptemberben:) De tavasszal ismét lesz! :) XJR 400 R-t akarok venni, inkább kisebbet, de újabbat veszek :) Egyelőre nincs konkrét tervem, mert pénzem sincs rá, de tudni szeretném, hányan éreznek együtt velem. Aztán ha úgy adódik, hogy össze tudom gyűjteni a pénzt rá, akkor irány Erdély!!!! :)
2009. dec. 12. 11:28
 4/11 A kérdező kommentje:

Hát Vas megyéből jóval messzebb van Erdély, ajajj :) Én budapesti vagyok. Mondjuk én a helyedben friss jogsival nem mennék, ehhez a túrázáshoz azt gondolom tapasztaltabb motoros lányok kellenek, elhiheted nekem. Én már 20000 km-t levezettem motorral, de egyedül neki se mernék vágni, bármi történhet, mert ennyi km után sem tudok tökéletesen motorozni - pl. esőben, szélben be vagyok szarva :)! De ha bátor vagy, és úgy érzed, menni fog, akkor hajrá :)

125-ös MZ-vel én sem mernék nekivágni :)) Az első motorom 150-es MZ volt, hát agybajt kaptam tőle :)

2009. dec. 12. 11:32
 5/11 anonim ***** válasza:
áhh, dehogy vágok bele :D sok évig utasként vittek mindenfelé, de vezettem már motort, hát egészen más :D nagyon messze van ez nekem. max 1 órányi körzetben mozgok majd :D azért, hogyha baj lesz, ne kelljen sokat várnom apura, hogy hazavigye a motor maradékait és engem. :D de azért neked jó utat, így előre is :)
2009. dec. 12. 11:57
 6/11 anonim ***** válasza:
én srác vagyok 15 éves és Simsonom van és énis Vas megyei vagyok (Kőszeg) :D ha már felnőtt lennék és lenne nagyomotorom (BMW túramotor dobozokkal <3) tuti hogy mennék :DD
2009. dec. 12. 13:51
 7/11 anonim ***** válasza:

off: utolsó! téged lehetséges hogy láttalak nyáron? 2 csopperrel mentünk Kőszegre kávézni, és jött egy kb 15 éves srác szembe, simóval.

on: tedd fel motorozz.hu-ra, sportmotor.hu-ra, van kismillió ilyen oldal, tuti lesz érdeklődő!

2009. dec. 12. 14:06
 8/11 A kérdező kommentje:
Ugyan, maradék :D Nem lesz semmi bajod, csak légy ügyes, óvatos, és figyelj! Az elején én is be voltam sz...va, amikor forgalomban voltam egyedül friss jogsival, és Budapesten ez nem vicc :) De most már nagyon jól vezetek Budapesten, jók a reflexeim, de vidéki kanyarokhoz még sokat kell gyakorolnom :) Mondjuk a legutóbbi mocimmal nem tudtam rendesen menni, mert majdnem 300 kilós volt, és bennem volt a félsz a kanyarokban, nem tudtam döntögetni. Ezért is adtam el, és ezért is - többek között- akarok egy kisebb motort - 400-ast, mivel az XJR rég az álmom, de nincs másfél millám, hogy 1200-est vegyek...
2009. dec. 13. 11:22
 9/11 A kérdező kommentje:
Igazából az lenne a tuti, hogy fiúk-lányok mennének, tök jó buli lenne:) Megismerkednénk sok-sok emberrel, szóval az egy király dolog :) Barátaimmal is mennék, főleg, hogy ők erdélyiek :)
2009. dec. 13. 11:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Én is kőszegi vagyok 14 éves srác és robogóm van.Én is mennék túrázni,de nem ilyen messze.
2009. dec. 13. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!