Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motoroztok még?

Motoroztok még?

Figyelt kérdés

Van valami speckó motoros ruhátok a hideg ellen?

Símaszk? kesztyű? Nadrág?

2011. nov. 4. 14:16
 1/6 anonim válasza:
nem
2011. nov. 4. 14:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, nincs, nem, igen, nem.
2011. nov. 4. 14:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Tegnap voltam, de 1 kilométer után visszafordultam... Hideg volt...
2011. nov. 4. 16:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen motorozok.Bélelt farmer,pulcsi rá bőrkabát meg ilyen vastag mellény sál nyakba meg kesztyű meg a sisak persze
2011. nov. 4. 16:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Hogy a francba ne? :D Napközben még teljesen jó idő van 13-4 fokok! 7 fok a határ nálam, az alatt már csak ha nagyon elvonási tüneteim van akkor megyek :)

Van protektoros cordura együttesem (kabát+nadrág), van hozzá termo bélés, nagyon jó! Az alá ha felveszek még egy vékony nadrágot simán lehet tolni neki. kesztyűből meg a bőr alá még egy vékony.

2011. nov. 4. 17:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Írja itt valaki a bőr kesztyűt, más meg a bőrdzsekit. Hidegben, motorozáshoz a bőrnél rosszabbat nem lehet elképzelni, sokkal hidegebb, kevésbé szél álló, és bemerevedik.

Nekem cordura dzsekim és nadrágom van, a nadrágba még be sem raktam a thermo bélést, és dzseki alá is elég egy póló. Viszont a maszkot már hetek óta felveszem a sisak alá, mert rengetege számít.

Am én pl hideg miatt sosem rakom le a motort, csak hó, eső és szél miatt!

2011. nov. 4. 19:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!