Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Feltünési viszketegség sok...

Feltünési viszketegség sok fiatal részéről mikor a kis gyenge motorjú autójukkal gyorsulgatnak, bömböltetik a zenét, és csikorgó kerékkel indulnak el?

Figyelt kérdés

Mert ha még egy 2000+ os motor lenne az autóban érteném, hogy annyira nagy a vezetési élmény, hogy hozzáér a gázpedálhoz, és beleprésel az ülésbe az erő... de amikor egy régi kis vacak golffal látok túráztatni motorjukat fiatal 20-25-30 éves srácokat, röhögés fog el!

Májerkedásból csinálják ezeket?

- kis kertvárosi utcában végigrepeszteni mint valami gyorsulási pályán.

- a kipufogó úgy morog a kis golfban mint valami turbina, 3 utcányira hallom, hogy jön a gyerek

- piros lámpától csikorgókerékkel indul el, majd a következő pirosig repeszt.

- a mélynyomó a csomitartóban úgy dübörög, hogy 5. kocsival előrébb hallom/érzem.

2014. febr. 20. 13:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Én is voltam fiatal, mégse volt semmi okom rá, hogy azt csináljam, mint ma, hogy Tesco parkolókban, meg egyéb placcokon szakadt Golfokkal meg hasonlókkal " menőzzek ", ami kívülről tekintve inkább szánalmas, még ha valami komoly gép lenne, akkor lehet megérteném, hogy akár már a hangja is kitűnik a tömegből, de így...

Típust direkt nem írok, de 3L-es 181 lovas kocsim volt fiatalként, de szerintem egyszer nem füstöltek rajt a gumik, pedig itt már volt hozzá erő is.

2014. febr. 20. 16:13
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Az ő köreikben ez menő. Lehet vele csajozni ,meg lehet versengeni a haverokkal ,meg lehet beszélni ki mit bütykölt a verdán. Szerintem nem szánalmasabb mint otthon kockulni és hálózatban nyomni valami buta szerepjátékot ,hogy két pixellel több legyen neked mint másnak... Más hobbi más érdeklődés. "Komoly " gépre meg egy átlag fiatalnak diák és alkalmi melóból mégis hogy tellene, ha apuci nem pénzeli?
2014. febr. 20. 16:20
 13/22 anonim ***** válasza:

Eloszoris jo a Renaultod Wadmalac!

Sokszor latom szerencsetlen 1.0 es autokkal porognek mintha muszaly lenne nem gondolja aszt a kolyke ,hogy ha leszedi az aszfalt a gumijat vagy kinyirja a motort akkor nem lesz mivel menni!?

Inkabb vigyazna az elso autojara! Nemde?

2014. febr. 20. 16:38
 14/22 anonim ***** válasza:

Miért kell belekötni mindenbe? Amig nem veszélyeztetnek téged, és nem szegnek törvényt, addig nem nagyon van mit foglalkozz velük.

De egyébként is: én is, mikor fiatal voltam, minden kis apró dolognak tudtam örülni, és nekem is csak 1.4-es autóra jutott, mikor 20 éves voltam, hát bizony annak nyomtam ki a szemét :D Hangrendszerre sem volt pénzem, de beletettem olcsón egy mélynyomót, nekem nagyon tetszett ahogy masszirozta a hátam :)) És bizony a csajok is szeretik az ilyesmit, hiába tagadják le.

2014. febr. 20. 18:51
 15/22 anonim ***** válasza:
68%

Naa én pont egy ilyen ember vagyok :)

Leírom az álláspontomat, hogy megtudd a választ...

1.6-os golfom van, szakadt, 75-le, de az enyém és a saját pénzemből vettem, tankolom és szervízelem! 200.000 ft-ot se ér szerintem, de soha nem hagy cserben és rengeteg időt megspórolok, amit tanulásra tudok fordítani, ugyanis orvosi egyetemre adtam be csak a jelentkezésemet...

Hogy miért száguldozok? :) gyerek korom óta odavagyok az autókért, jobban megnézek egy 6 éves 5000ccm-es benzines autót, mint egy 2000nm-es telket, rajta egy 2 szintes üveg, szinte wellnesszálodának mondható házat! A halálos iramon nőttem fel és bármi, amit benzin hajt, beleszeretek!

75 le és jampizok? Igen, mert ennyire tellik! Csikorog a kerék, szeretek gyorsulni vele, padlóig nyomom a gázt és törekszem arra, hogy minnél gyorsabban vegyem be a kanyarokat. Élvezem a vezetést, annak tudatában, hogy nem tesz jót az autónak, de azért vettem, hogy használjam és élvezzem használni!!

Biztonság? Városban soha, autópályán esélyem se lenne :) de főutakon, lakott területen kívül, bármikor..

Néha elkap a hév és este városban is odalépek neki, de 80 fölé nem igazán megyek. Más autósokat soha nem veszélyeztetek, gyalogosokat főleg!

És ha a lámpánál beáll mellém egy m-es bmw és röhögve rámver 100 méter alatt 30 mètert, akkor mosolygok, és belegondolok, hogy ha sikeres leszek, akkor én fogok abban a bmwben ülni, és az ifjabb tehetségekre én fogok mosolyogni :) ez az ami hajt és az élet kevés örömében próbálok minél több jót talàlni, hogy élvezhető legyen...

Lehet, hogy sok negatívat fogok kapni, hiszen szinte törvénytelen ahogyan vezetek, de amint megérzem a benzingőzt és esténként lehúzott ablakokkal, a 30 fokban hallgathatom a kedvenc számom, úgy érzem eltűnik a körülöttem lévő problémák halmaza és addig a percig, amíg ki nem szállok az autóból, a kis fos tragacsom egy olyan élményt nyújt és annyira hajt az életben felfelé a ranglétrán, amiért érdemes taposni a pedált, akkor is, ha a 13 colos kerekeidet 75 paci hajtja :)

2014. febr. 20. 20:50
 16/22 anonim ***** válasza:
Én is szoktam gyorsulgatni igaz nekem 2-ezres vectrám van az volt idáig a legjobb amikor nem is előztem hanem 2 sávos volt az út és megelőztem kb velem egyidősökkel egy 2 es golfot na mondom adok nekik :D de nem kellet amikor megelőztek 1 perc sem volt hogy visszaelőzzem mert kidurrant az egyik kereke de röhögtem akkor :D
2014. febr. 21. 09:13
 17/22 anonim ***** válasza:
Menőzni akarnak. Néha én is szoktam gyorsulgatni, persze csak körültekintően, pl ne legyen gyerek az utcán, stb. Azért egy 2.8 V6 Quattronak van vezetési élménye (meg sportkipufogóval jó hangja is), aztán van olyan, hogy kihozza az emberből egy kicsit az f1 pilótát. Persze csak körültekintően, mások veszélyeztetése nélkül. 20/f
2014. febr. 21. 19:23
 18/22 anonim ***** válasza:
Tesco parkolóban minden szokott lenni, csak körültekintés nem, mikor azzal szórakoznak este 6-9 között, hogy körbe-köbe mennek driftelve a parkolóban, közben vásárlók meg tolják a kocsikat stb.
2014. febr. 21. 21:13
 19/22 anonim ***** válasza:
az más, az már az idiótaság határát súrolj
2014. febr. 21. 21:56
 20/22 Beviz Elek ***** válasza:
Gyári 2.8-as V6os quattrot hagytam ott gyorsuláson a gyári 2.0 Primerával:)
2014. febr. 22. 01:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!