Csak nekem furcsa egy öregebb hapekot látni egy sportos mazdában? Miért vesz olyan kocsit egy idős nagy termetű ember?
Nem tudom melyik Mazda az, de 2 üléses sport változat, és rendesen morog is a kipufogó.
A buszmegállóban várva szoktam látni elmenni, és egy 50 év körüli termetes hapek vezeti. Csoda, hogy befér... xD Mondjuk eyedül látom mindig vezetni, az anyós ülésen még nem láttam mellette senkit! :D
Csak nekem fura látvány ez? Egy ilyen autóhoz én valami 20 éves srácot képzelnék el, vagy egy fiatalabb csajt.
Nem egy őszülő testes hapekot...
Mazda Mx-5. A legnagyobb motor benne 1.8, szóval nem egy erőgép, inkább élményautó.
Idősebbek azért veszik mert nincs gyerek akit furikázni kell és nem egy versenyautó, csak jó érzés vezetni.
Talán mert szeret vezetni? Akkor ez azt jelenti, hogy aki megöregedik, az csak és kizárólag 120-as Škodával mehet?
Hadd vezesse! Még örülök is neki, hogy végre valakinek jó az ízlése (MX-5 egy elég jó autó..)!
Jó az, nincs már gyerek, akihez haza kell rohanni, hadd menjen.
Mondjuk ilyenből fogtam már ki valami kapuzárási pánikos idiótát is, aki ledudált, miközben motorral előztem... És még ő magyarázott utána... Na azt megkínáltam az Abus láncos lakattal. Jobbnak látta odébb állni a hülyeségeivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!