Radish kérdése:
Miért nem megy a simsonom jobban?
Figyelt kérdés
Van egy Simson S51b-m, és az lenne vele a problémám hogy 45 km/h-nál az istenért sem akar többet menni, nem rég volt szerelőnél egyedül a főtengely szimeringek voltak elkopva de ezek cserélve lettek azon kívül nem mondott semmi hibát. Tisztába vagyok azzal hogy a Simson nem egy verseny motor de ahogy néztem a gyári adatokat 60 km/h körül kéne mennie, de igazából már menne nekem egy 50-55 km/h fele menne meglennék elégedve. Nem vagyok egy kis darab ember tudom ez is rájátszik, csak az a szörnyű hogy haverom is ment vele és alatta se ment többet 62 kg a srác. Mi lehet a gond? Segítséget előre is ksözönöm!2014. febr. 19. 20:03
11/14 szelepke válasza:
#10-->Látom,megfogtad a lényeget..xD
Egy széria simson nemis..)
12/14 anonim válasza:
De a 60-as sem megy annyit! Ugye ebben is egyetértünk?
13/14 szelepke válasza:
60ccm,17-es lánckerék,hosszú negyedik fokozat.Semmi más.
Nem szeretném ezt a topic-ot arra felhasználni,hogy győzködjelek -kedves "megkérdőjelező"user-,éppen ezért itt le is zárom ezt a történetet.:-)
Sajnos általában fogalmatok sincs,mit takar egy normális kipufogó kiégetés,gyújtásbeállítás.Többnyire kitépitek a fojtást belőle,és üveghangon száguldoztok 40-el..
Mamár a legfiatalabb simson is idősebb nálatok,tehát gőzötök sincs róla,hogy egy frankó állapotú gép milyen teljesítménnyel bírt...
14/14 anonim válasza:
Igen meglepően jó tud lenni ha nincs válla a hengernek,ha jó a gyújtás és tiszta minden!
:)
Én MZ-zén csak a gyújtást cseréltem le ,meg minden be lett jól lőve és mintha új paripám lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!