Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW E36-os szériából benzines...

BMW E36-os szériából benzines (316) esetleg dízel (318tds) éri meg jobban vásárolni?

Figyelt kérdés
A benzinesek megbízhatóbbak? Fogyasztásban, hogy esznek?

2014. febr. 17. 11:27
 1/5 anonim válasza:
A 316 egy benzintemető, a 320 is elmegy annyival.
2014. febr. 17. 14:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Előttem szóló teljesen igaz!! A legjobb kompromisszum a 318 is 140 le könnyedén mozgatja a vasat és a fogyasztása max 8 liter nekem ilyenem van a 316 többet fogyasztott... volt hogy a 10-11 litert kért mikor úgy hajtottam mit a 318 am, dieselben ne nagyon gondolkodj ha jót akarsz magadnak lehet hogy keveset fogyaszt de fájni fog ha valami bedöglik, és ennyi idős gépnél nem tudhatod hogy használta az előző tulaj (hidegen mennyire pörgette stb), tudom most jön az hogy a benzinesnek sem tesz jót ha hidegen pörgetik, valóban nem mivel minden jobban kopik de a benzines szervizelése még mindig olcsóbb, ja és a piacon lévő olcsó példányokat felejtsd el, mert mire odaérsz hogy normálisan használni is tudod és a rozsda miatt nem lóg ki a talpad addigra jócskán 3 szoros árát még rá költöd, és a legfontosabb egy teljes nagy szervizet ne felejts el a kocsin megcsináltatni miután megvetted.

A 318 is el nekem soha semmi bajom pedig automata bátran merem ajánlani, ha megkapja a törődést akkor meghálálja. én például ameddig hideg a motor egy métert nem gurulok vele tudom most lehülyéztek, de ez nem nagyon érdekel, nagyon vigyázok rá! 5-10 ezer között mindig kap friss olajat, ezt ajánlom neked is és akkor lesz egy olyan autó alattad ami bármikor bárhova elvisz. Sok sikert a vásárláshoz!!

2014. febr. 17. 16:02
 3/5 anonim ***** válasza:
A 318tds. Kevesebbet fogyaszt, nyomatékosabb, mint a benzines, és nem mondanám kevésbé megbízhatónak, csak oda kell figyelni a motorra, nem meghajtani hidegen, nem leállítani autópályatempó után, és mindig időben olajat cserélni, valami megbízható forrásból származó jó minőségűre.
2014. febr. 17. 16:35
 4/5 anonim ***** válasza:
16 al nincs gondom olcso fent tartani...nagyon megvigyázomkarbantartom ..nekem nem eszik sokat 7el elszaladgálok vele
2014. febr. 18. 13:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindenképp a benzines, hacsak nem mész évente kismillió km-t.
2014. febr. 18. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!