Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak golf2?

Első autónak golf2?

Figyelt kérdés

[link]

ezt a kis 2-est néztem ki magamnak első autónak, edzésre/iskolába/vásárolni járni jó lenne?

Mire érdemes figyelni ezeknél az átépítéseknél?

Mire figyeljek golf vásárlásánál a rohadáson kívül?

2014. febr. 12. 21:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%

Mivel edzésre/iskolába/vásárolni járni használnád gondolom jobban helyben járkálnál vele ebben az esetben felesleges egy 150 lóerős dízel.

ha dízel kell inkább valamelyik egyszerű szívó változatát válaszd.Vagy ha annyira TD kell akkor valamelyik gyengébbik nem tuning csodás TD válasszál.Ugyanis az alkatrészeket az ilyen átalakított csoda szerkezetekhez elég nehéz szerezni ha úgy adódik.

Bőven elég a II golfba egy 1.6 70 vagy 80 lóerős motor is.

pl egy ilyen

[link]

[link]

Amúgy sem árt ha gondolsz a fen tartási költségekre is.Az esetleees szervízdíjakon kívül ott van a bizti és a teljesítmény adó is.Amit az autó KW-ja után kell megfizetni.

2014. febr. 12. 21:33
 2/11 anonim ***** válasza:
30%

1 ilyenkor, az eredeti teljesitmeny utqn fizetsz

2 ha nem tolod neki, igy se eszik

3 bar vegen nem g2 vettem, de ezek igen jo gepek, en csak mellette tudok szolni, mellesleg 150 le vel ez szepet tud am menni.

ez melyik kereskedo, mert van 2 is ott, haver vett autot ott, korektek voltak.

udw

2014. febr. 13. 07:26
 3/11 anonim ***** válasza:

Ennyi pénzért biztos nem ilyet, sőt nem is golf2-t vennék.

Jó ez boltba járni, de inkább felesleges. Arra 1.3 benzinest vennék, egyszerű, mint a százas szög.

Valamint hűűű, de nagyon örültem volna, ha akár csak ennek az összegnek a fele rendelkezésemre állt volna, amikor az első autómat vettem...

2014. febr. 13. 11:41
 4/11 anonim ***** válasza:
Ennyiért nem egy ilyen elavult autót vennék - hiába 150 LE-s.
2014. febr. 13. 11:42
 5/11 anonim ***** válasza:
74%

"1 ilyenkor, az eredeti teljesitmeny utqn fizetsz "

teljesitmeny utqn=teljesítmény után így jobban hangzik.

Persze ha le van papírozva vagyis hivatalosan van benne a 110 kw 150 lóerő akkor ez után fizetsz.Amúgy meg ha nincs hivatalosan lepapírozva igen csak megjárhatja az ember vele ha lebukik!

2.tő Minek egy golf II-be 150 lóerő HÜLYESÉG és felesleges.Ép az ilyen tuning csodák miatt utálják sokan a dízeleket!

3-rom Honnan szedsz alkatrészeket a tuning csodához?

4. én sem vennék II-golfot ennyiért.Ennyiből bőven kapni már jó állapotú F astrát,békalámpás Corollát,vagy suzuki swiftet és ezek mindegyike 100X kényelmesebb autó és 15-20 évvel fiatalabbak.

2014. febr. 13. 14:25
 6/11 anonim ***** válasza:
49%
vesz ugyanolyan csucsokat, ami benne van, meg nagyobb csigat, nem nagy muveszet es nem rossz auto.
2014. febr. 13. 15:38
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem ér ennyit ez az átépített "csoda". Én javasolnék egy szép gyári III-as Golfot, vagy annak a puttonyos változatát, a Ventót(ha mindenáron Vw kell).
2014. febr. 13. 15:45
 8/11 anonim válasza:
a g2 tökéletes első autó, sőt többször visszakívántam miután elcseréltem. De 150le annyira feleslesges mint bakancsba a víz! 1.3benzines vagy max 1.6 diesel bőven elég
2014. febr. 18. 06:54
 9/11 anonim ***** válasza:
56%
Ha neki ez a típus tetszik, akkor vegye meg :) én pl. csak civicet vennék, 5-6 geneset a swiftet meg felejcsétek már el :DD az nem fiataloknak van
2014. febr. 18. 19:20
 10/11 anonim ***** válasza:

A Vw diavatautó lett.

Ennyi pénzt nem ér meg!Helyette valami mást vennék,mondjuk egy Civic-et!

De a dízel az jó döntés. Vagy még nagyon jó kis kocsi a Citroen ZX 1.9-es TDI!

2014. febr. 26. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!