Üdv. Van egy simsonom teljesen fel lett újjítva metálfényezés stb. De a motor rész valahogy nem tetszik és le akarom festetni feketére (hőálló) A motor tul melegedik? Jobban melegsziik? Vagy ugyan olyan?
Figyelt kérdés
2012. márc. 27. 20:59
1/6 pagan válasza:
nem melegszik az jobban azért mert fekete:),én inkább felpolíroztam,hosszadalmas meló,de én nem festeném le mert ha elkezd pattogni a festék valamilyen okból akkor elég csúnyácska lesz
2/6 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam arra de magadnak csináltad vagy fényezővel mert kérdeztem a fényezőt és elég szép árat mondott :)
2012. márc. 27. 21:19
3/6 pagan válasza:
fényező?...ahhoz csak csiszolópapír kell,vizesen csiszolni,egyre finomabb papírral,végül polírpasztával átsuvickolni,de ehhez nem mindenkinek van türelme,próbáld lefesteni először ha gondolod,nemtom mennyire dobhatja le a festéket hamar,abból gondolom hogy nem jó megoldás hogy sok ilyet látok aki lefestette de egyiken sem ép a festés,foltokban lekopik
4/6 anonim válasza:
Pannóniákon pl gyárilag festve volt a henger. Bár az öntöttvas. De a hengerfej az alu és ott azt is szokás festeni.
Jah és ha pl lehomokszórózod az alut akkor elég érdes lesz ahhoz hogy a festék megfelelően megtapadjon.
Viszont hőálló festéknél arra nagyon kell figyelni hogy amíg nincs megsütve a felületen addig nagyon sérülékeny és egy kis benzin vagy olaj is feloldja.
A bordák szélén meg nem mindig ég rá megfelelően. Szóval ha lested akkor érdemes az előírt hőmérsékleten megsütni a hengert. Ezután eléggé masszív festékréteg lesz rajta.
5/6 anonim válasza:
Be lehet festeni feketére! Van hőálló festék hozzá, nem 1000Ft-os tól kell csodát várni hanem minimum olyan festéktől amiből egy rázós kis doboz 4-5000Ft. Egyébként savba mártva, galvanizálással vagy eloxálással tökéletesen, és tartósan be lehet színezni, gondolom, nem csak a hengert, akarod, hanem a dekniket, blokk közepet is legalább is így van értelme. Az eloxálás során, nő a hűtés felülete, és jobban hűlik a blokk, a festéssel nem tudom mi a helyzet.
6/6 pagan válasza:
senki nem mondta hogy nem lehet befesteni!Én csupán azt taglaltam hogy otthoni körülmények között nem biztos hogy úgy sikerül ahogy kell,hozzáértő ember biztos meg tudja csinálni tök jól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!