Szerintetek sikerülni fog az elmélet vizsgám? (B)
Figyelt kérdés
2 hét múlva vizsgázok.Napi 2-3-4 tesztet csinálok meg a programon.(vizsgaszigorú módba)Van amikor sikerül megfelelőre megcsinálnom,van amikor 1-2 pont hiányzik ahhoz,hogy megfelelő legyen.Szerintetek ha napi kb.3 tesztet megcsinálok össze jön elsőre?2014. febr. 15. 16:24
1/4 anonim válasza:
Honnan a pélóból tudjuk? Nem vagyunk médiumok. Miért nem az ezotéria témakörbe kérdezted?
2/4 anonim válasza:
én az leső vizsgám előttik nap 7-ből 7 sikerült a programba, másnap reggel(a vizsga reggelén) még 3x csináltam meg kb mind meglett a vizsgán 3pontal megbuktam úgyhogy nembiztos hogy jól állsz
3/4 anonim válasza:
Én itthon napi 10 tesztet lenyomtam, 10-13 perc/teszt, szóval 2 óra alatt megvan. De meg is lett a vizsga. Igaz ezt kb. csak egy hétig csináltam, mikor már tudtam mikor lesz a vizsga. Oktatáson is programoztunk csak, szóval ott is megcsináltam párat.
4/4 anonim válasza:
Én már nem emlékszem,hogy mennyit csináltam,de azt tudom,hogy éreztem,hogy 'na sikerülni fog' mikor már 10ből legalább 9 tesztem megfelelő lett. Nem számolgattam ,hogy hány tesztet csináltam,mikor ráértem akkor folyamatosan csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!