Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy kell jól sebességet...

Hogy kell jól sebességet váltani és kanyarban, ugye nem szokás?

Figyelt kérdés

2013. dec. 12. 17:33
 1/4 intrepid ***** válasza:
58%
Kanyar előtt, visszakettő, osztán padlógáz....
2013. dec. 12. 17:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy mi a szokás, de ha mondjuk lámpától indulok és kanyarodok, én már kanyar közben elváltom.
2013. dec. 12. 18:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet elmondani, érezni kell
2013. dec. 12. 18:21
 4/4 anonim válasza:

igaz amit előttem irtak, de sztem kanyar előtt válts vissza ha teheted. Igy van motorerő végig a kanyarban, ha esetleg szükebbre kéne venni, illetve van jó tapadás.

DE

ha tul gyorsan mész be a kanyarba, és az autó orra elkezd lemászni az ivről, alulkormányozottá válik, akkor pl csak gázelvétellel tudod visszatenni az ivre. Ha fékezel vagy kuplungolsz hogy neadjisten válts, akkor már mész is az árokba. Ezért mindig kanyar előtt váltunk. Vagy nem váltunk, max ha különben lefullasztod. De akkor már ugyis lassan mész, tökmindey.

2013. dec. 16. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!