Ha nem veszek részt egy adott autósiskola elméleti óráin kérhetek attól még vizsgaidőpontot?
Figyelt kérdés
B jogosítványt szeretném megszerezni és a kérdés, hogy az elméleti órák kötelezőek-e?2013. márc. 29. 19:54
1/5 anonim válasza:
27 óra elmélet kötelező! Időnként ellenőrzik is a sulikat.
2/5 anonim válasza:
Hát tanfolyam nélkül nem igen lehet vizsgázni, ha tudod akkor se, ki fizetni mindenképpen ki kell, az már más kérdés hogy nem szólnak ha nem mész be órákra
3/5 anonim válasza:
Többnyire el lehet intézni hogy ne kelljen bejárnod.
A lényeg hogy hivatalosan ott legyél és meglegyen a kötelező óraszám.
4/5 anonim válasza:
Nálunk is ez ment beiratkozásnál. Jött egy fószer, hogy ő nagymotorra akar letenni jogsit, XY összegben megbeszélték a sulivezetővel, hogy nem fog bejárni, de papírilag mindig részt vesz az órákon. Így mehetett vizsgázni.
Egyébként én azt ajánlom, hogy inkább üld végig az órákat. Én nyáron tettem le B-re a jogsit, úgy, hogy 2,5 évig folyamatosan közlekedtem robogóval, és mégis volt csomó olyan dolog, ami kihullott a fejemből az évek alatt, és 1-2 kérdés vissza is köszönt vizsgán, amit tanfolyamon átvettünk, és éppen nem tudtam.
5/5 anonim válasza:
online oktatás, ha lehetőséged van rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!