Van itt olyan, aki úgy ment el a forgalmi vizsgájára, hogy úgy/ azt gondolta hogy nem fog sikerülni, és még is sikerült?
Figyelt kérdés
Vagy tényleg igaz hogy ez a negatív hozzá állás 'bevonzza' a rosszat, és tényleg nem sikerül? :D2013. jan. 21. 20:36
1/2 ßđkan válasza:
NE foglalkozz vele, vedd fel úgy, mintha simán csak oktatásra mennél vezetni, és nem ül hátul senki.....
SOK SIKERT!!!
2/2 anonim válasza:
Én kétszer buktam! a másodikon úgy voltam, h nem fog sikerülni, mert ugyanaz a rosszindulatú ember volt a vizsgabiztos. (fennakadtam a trágárságszűrőn :D) És tényleg nem sikerült, de mondvacsinált indokkal buktatott meg. A harmadik forgalmimnak úgy indultam neki hogy 'ha a fene fenét eszik is sikerülni fog' és sikerült. Hozzáteszem azóta sem vezetek rosszul, a pénzre mentek (bezzeg ha megkentem volna vb-t átenged)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!