Felvágásból vesznek sokan régi 10-15-20 éves Mercedes, Audi, BMWt? Röhögök rajta mikor majd szétesik a kocsi úgy zörög, de "béemvééé! Merciii"!
Most van aki örökölte, van aki ajándékba kapta ezt leszámítva, nem értem. Miért vesz valaki egy régi Mercedes, Audi, BMW autót, mikor úgy tudom a gatyája rámegy egy embernek a javíttatásra, aki nem egy burzsuj!
Itt is olvastam rengeteg kérdést, hogy a kérdező akar egy mercit, bmwt, és milyet ajánlanak neki. És mindig írják, hogy ámegy majd a gatyád a 10-15 éves BMWdre! Inkább vegyél egy használt Opelt!
Ewbből levonva, felvágásból vesznek sokan 10-15-20 éves régi Mercedes, Audi, BMW autót, mikor majd szétesik az egész, de villoghasson vele?
Lehet egyáltalán egy ilyen zörgős kopogós kocsival villogni?
Kedves kérdező!
Nem a széthajtott példányokkal kell összehasonlítani, egy 20 éves mercibe is a jó 1 millától kezdődik.
Különbség óriási, futómű, váltó, motor, kényelem, hangszigetelés terén.
Ha már ennyire a széthajtott darabok jöttek szóba...
Hol megy el egy mai csili-vili Ford Focus, Opel 300e km-nél többet?
Megeszi saját magát a sok varrógép motor...
Na elmondom mi van ! Elsosorban tobben vesznek villogasnak uj autot mint regit. Abba bele se gondoltal hogy vannak olyan emberek akiknek tobbet jelent az auto mint A-bol B-be valo ejutas. Ez a kategoria nem nezi a penz oldalat. Az en autom is 15 litert fogyaszt, nem egy nagy szam kivulrol, de fele annyit sem kotok ra mint az uj suzukis vagy opeles aki elkavarodik a szurke etkoznapok forgalmban. En nem sajnalok egy fillert sem az automra kolteni, nem jarok bulizni es nem veszek havonta uj ruht, helyette elvezem a geppel valo egyuttletem minden percet es elvezetet!
U.I. Ne massal foglalkozz, 20 evesen is inkabb lehet regi luxus vagy sport autot venni es inkabb arra menjen el a penz mint bulizasra, berugasra, drogra es pavaskodasra !
Azt kellene tisztázni, hogy egy régi S osztály, mondjuk a hírhedt 140-es a maga idejében kiemelkedett igencsak. Azóta még mindig üti a luxus szintet. Nyilván elérhetőbb lett az emberek számára, de ha valaki régi fényében akarja élvezni akkor valóban a zsebbe kell nyúlni, de megéri.
Lehet olcsón is üzemeltetni ezeket az autókat még, főleg a diseleket, de idővel megbosszulják.
15 éves mercit még mindig nem tudom miben múlják felül a mai tömegautók!?
Kia-ba egyik ismerősöm odavolt, hogy van ülésfűtése...
Lassan 40 éve, hogy van a merciben, bár lehet régebb óta...
Nem baj, mindig is szép számmal lesznek madarak, akik havi 70-80 ezreket fizetnek részletre és utána 50%-os áron esetleg elmegy az autó egy másik részletesbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!