Mercedes W202 C-osztályt vásárolnék!?
180 illetve 250-220 D jöhet szóba.
Linkelt hirdetést várok.
Olyan választ nem várok, hogy ennyiből vehetné egy fiatal Suzukit, Chevroletet stb..........
Kézi váltós legyen.
Az ára mindegy, 2 milka alatt úgyis kijön.
A segítséget köszönöm.
Nekem történetesen van egy w202-es 220-as dízelem.
Rendkívül megkímélt motorral, ami por és olajcsepp mentes, vagyis olyan mint a gyári új.
(Nem összetévesztendő, az eladásra felszilikonozott autóstelepeken lévő lepukkantakkal!)
Kb. 15 éve van énnálam, közvetlenül az első tulajdonosától vásároltam.
Viszont automata váltós.
Ezek a motorok, kb egymillió km-t bírnak ki, és eddig mindössze GARANTÁLT(!) 200.000 van benne.
Vagyis kímélő üzemmódban, ez még akkor is autó lesz, amikor a mostan gyártott ipari hulladékoknak már nyomuk sem marad...
Nem szándékoztam eladni, de gondos gazdának (jó pénzért) esetleg odaadom, mert kevés sajnos a nyugdíjam.
Hát igen ezért nem akarok akármiféle Chevroletet, Renaultot ....stb-t venni.
De engem csak kézi érdekel, köszönöm a választ.
Szívesen.
Amúgy gyanítom, hogy még fiatal vagy, mert különben nem ragaszkodnál a kézi váltóhoz.
(Az USA.-ban szinte minden autó automataváltós.)
Nekem w202 van(c180).Nem tudom milyenek voltak az elotti szeriak de erre panaszom nincs.
Minimalis rozsda az ajto vonalan, kuszob elejen ,de semmi mas. Karban tartani idobe mint minden kocsit ,ennyi kell csak csupan.Betegsege talan keves rozsda de igazabol nem egetvero. Olcso alkatresz keves uzemanyag fogyasztas. Lehet jot ,rosszat mondani de hogy haromagu csillag az meg mindig nyero. Persze elfogultsag erosen dominal:) Atopalyat, varos nyomom.Szereti a nyugott komotos magabiztos vezetest. Merci igazabol a megerett emberek kocsija amit nem gyalazni es taposni kell hanem tisztelni es elvezni.Annak nem ajanlom aki a sportos vezetes hive. Palyan sem egy lassu kocsi mert 140- 150km/h lehet menni vele. Ilyenkor sokan mondogatjak hogy"Persze a gatyad is le eszi" :) ... nem kell aggodni.
Legveszelyesebb gondom a generator szenkefe csere.
Egyertelmu a kopo alkatreszek csereje mint minden kocsinal.Nagy az ato az igaz, de hogy kissebb helyen is megfordul mint a egy kis punto az biztos. Fentartasa nagyon kedvezo. Alkatreszek olcso es nagyon sok.A fekek jo minoseguek (persze erdetirol beszelek) akar 5 evet is kihuznak ha nem harcolod le oket.Igazabol aki nagyon jot akar a kocsinak mint en akkor egy fontos dolgot kell tudni.Idoben olaj es olajszuro csere.Korabban szoktam mint az eloiras mert 8000 km es csere.Megvetelem soran hogy hasznalhassam az olajcseret gyorsan megcsinaltam de borzato latvany tarult elem. Allaga mint egy tejfol olyan olajat engedttem le.fekete mint a szurok meg suru:( gondoltam hogy ennek se lesz nagy jovoje.Tevettem.A motorja ennek mindent kibir.M.o kisse nehez minoseget kapni. Sajnos vagy leharcolt vagy nagyon keves extra van benne. Vasarlaskor a futest nagyon le kell ellenorizni hogy ki es be lehet e kapcsolni.A futes csap konnyen berohad es kellemetlenseget tud okozni.Egyet ell kell felejteni -a km kerdeset.Sokszor megkerdeztek-
-Nemetbol van?
-ja (szerintem ott gyartottak ezt a tipust :)
-Menyi km van benne?
-Mit tudom en 3000.000.000
Nem szamit mennyi.
Azt erezni es hallani kell.
Keves olyan peldany van amit nem tortek.
Igazabol nem ott van a gond. Torott csak jol legyen megcsinalva.
Legfontosabb mindenkinek a fogyasztas kerdese.
-autopalyan ahol nem 110-120 megyunk. 6.5l
-varosba max 7-7.2
-kicsi fentartasi kolcseg
-magas biztonsag az autoban uloknek(a gyalogosnak kevesbe)
-jo motor jo kaszni:)
-hatalmas tekintely mely 20 eves autonal igazan kituno
Motor csere:
Nagyon olcso pedig nem is hinne az ember 180-bol lehet 200 is csinalni mert igazabol tejesen egyforma minden benne.A motor 60.000 ft kezdodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!