Te mikor vetted meg az első, saját autódat, milyen volt és mennyibe került?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egy saját autót,de tudom,hogy ha venni szeretnék egyet,ahhoz azért nem árt valamennyi "kis" pénz,plusz ugye a fenntartás is a megvétel után.Szóval szeretném megtudni,hogy ti mikor(hány évesek voltatok stb) vettétek meg az első,saját autótokat és,hogy nem-e bántátok meg.2014. febr. 7. 20:41
21/26 anonim válasza:
28(f) évesen vettem az első autómat VW Polo III 345ezerért, most 30 vagyok és egy Mitsubishi Carismát hajtok.
22/26 A kérdező kommentje:
Akik 17 és 19 évesen vették meg első saját autójukat,azok miből fizették/fizetik utána a fenntartást,benzint stb-t?
2014. febr. 8. 11:19
23/26 anonim válasza:
16-os: szerintem kár volt a mondeo... ladára sokat kellett volna költeni? hitelben többet vagy 2x kifizeted mire letelik :S meg ha a mondeóban elromlik valami az lehet a lada árába kerül majd
24/26 anonim válasza:
2012-ben, 29 éves voltam. Egy 2005-ös Opel Astra H 1.7CDTI, 5 ajtós, "Cosmo" (legmagasabb szintű) felszereltséggel.
1.420.000Ft volt az 1.600.000Ft-ról lealkudott vételára + az átírás + biztosítás olyan 80.000Ft. Utána még kb 400.000-et költöttem szervizre. (Folyadékok, szűrők, vezérlés, féktárcsák, betétek, lendkerék, kuplung cseréje, egyik fényszóró hibás volt, Michelin téli gumi szett újonnan stb.)
Tehát olyan 2 millióba volt nagyjából.
25/26 anonim válasza:
22. Münchenben élünk, diákmunkából gyűjtögettem meg kicsit kisegítettek.
26/26 anonim válasza:
17 évesen egy Renault 11et kemény 50 ezer forintért, amire ráköltöttem utána cirka 200 ezret. 2 és fél évig használtam hiba nélkül (hazudok, mert egyszer elment a fűtés, de 0 forintból javítottam). Hogy megbántam-e? Zokogtam, mikor eladtam, én hülye vettem helyette egy 124-es Mercedest. Van most másik autóm, de ha lenne egy eladó Electronics, akkor azonnal megvenném. Szóval igen, nagyon hűséges volt és nagyon szerettem. A fenntartását ebédpénzből intéztem, de inkább nyári munkából, szerencsére nem volt baja, így "kigazdálkodtam".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!