Audi 80 1.8 benzin jó választás első saját autónak?
A kérdés az hogy mik az elvárásaid. Nekem ami fontos, hogy alacsony legyen a fogyasztás és megbízható legyen a típus és ne legyen 5 évesnél öregebb és 100e Km nél több benne mikor megveszem. Fontos még a nagy csomagtér is....családos emberként ez elhanyagolhatatlan.
Szerintem családi autónak ideálisabb egy ford focus kombi 2006-os. 1,6 os dízel. Nekem ilyen van. Kb olyan 1,3M Ft az ára. Ha nagyon vigyázok a vezetési stílusommal akkor 4,5L-t eszik. Városban 5,5-6L a fogyasztása.
Ha nincs ennyi pénz rá, javasolnám a fiat punto 2-est tetőcsomagtartóval. 5-ajtósat. A tetőcsomagtartóba is sok csomag fér....ha messzire utazik az ember. Olcsó a szervizeltetése és nagyon kényelmes....kényelmesebb mint a focus, jó kis gép....az első autóm ilyen volt és simán elutaztam vele messzire, Olaszországba is. Tudom nem egy versenyautó és nem lehet vagizni vele a haveroknak....de nekem nem is ez a célom.
Audi?....hmmm. Drága a szervize és öreg jószág. Én nem venném ilyen autót, de persze ez csak egy vélemény.
"udi?....hmmm. Drága a szervize és öreg jószág. Én nem venném ilyen autót, de persze ez csak egy vélemény."
Ember, egy 80-as Audiról beszélünk, nem egy 10 éves A8-asról.
Amennyiből a focusodba lecseréled majd az adagolót meg a turbót 250.000 km-nél, annyiból egy 80-as Audi teljes alkatrészlistáját megkapod az utolsó alátétig.
80-as Audik nagoyn jó autók, strapabírók, kimenek a világból. Kadmiumozott a kasztni, amíg meg nem töröd nem fog rohadni. Persze nem csili vili, kompjuter sincs benne de ha ez neked nem gond akkor nyugodt szívvel vedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!