Te mikor vetted meg az első, saját autódat, milyen volt és mennyibe került?
7-es vagyok.
Amerikában tanultam egy évet, mellette dolgoztam is kint nyáron.
Kamionokat mostam, políroztam,takarítottam napi 12 órában.
Tudom csóró munka, de 9 dollárért óránként megérte heti 5 napot dolgozni 3 hónapig.
Bizony 490.000 egy hónapban.
Az nagyon szuper. Szerintem egyáltalán nem csóró munka! Semmilyen munkát sem kell "megvetni"...mindegyiket ugyan úgy pénzért csinálja az ember.
Egyébként köszönöm a te válaszodat is! :)
De amikor elmondtam itthon kiröhögtek hogy ennyire jutottam a lehetőségek földjén.
De amikor mondtam hogy az órabérem kb. 2000 ft volt míg nekik itthon 800 max. 900 egyből abba hagyták a nevetést.
19 évesen vettem egy Lada 2107 130.000 forintért.
Sokszor megbántam, de sokszor jó szolgálatot tett.
7 évig használtam majd eladtam tavaly mert sokat kellet volna rá költeni a műszakira.
Vettem utána egy Ford Mondeo 2.0 TDDi 900.000 forintért, de ezt sem egészbe. Felét készpénz másik fele 24 hónapot futamidő. :/
Az első "saját" autómat 26 évesen - tavaly - vettem. 17 éves korom óta van jogosítványom, azzal az autóval jártam előtte, amit 18. születésnapomra kaptam.
Egy B4-es Audi cabriot vettem, 500,000 ft volt (úgymond alkalmi vétel), aprópénzt kellett csak rákölteni egy-egy kisebb hibára. Azóta is használom nap mint nap, nem okozott csalódást, nagyon jó, kényelmes autó. Ott nem hagyott még sehol.
A fenntartása filléres egy modernebb autóhoz képest. Kicsit sokat fogyaszt a nagy benzin motor, de 10 alatt ki lehet jönni vele városban is ha figyel az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!