Baj ha a simsonban nincs hangtompító, azon kívül hogy hangos?
Figyelt kérdés
2014. jan. 30. 18:31
1/4 anonim válasza:
Hangtompító nélkül (gyári vezérlési szögekkel) gyengébb a motor, nem működik olyan jól a kipufogóoldal áramlása. Így a szomszédok hosszabb időn át élvezhetik a repedtfazék-hangot, mivel lassabb lesz a tuningjárgány.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem. Azt is hallottam, hogy ha fúr az ember a hangtompítóra 2db 10es lyukat, akkor az nem árt neki, mégsem lesz varrógép hangja?
2014. jan. 30. 18:42
3/4 anonim válasza:
Mer a német mérnökök hülyék voltak, direkt jó szarra csinálták a kipufogót hogy a falusi tuningmestereknek csak pár lyukat kelljen fúrni bele...
Akkora lyuktól a teljesítmény talán nem csökken észrevehető mértékben. Viszont az eredmény szintén recsegős hang lesz.
4/4 anonim válasza:
A két előttem szóló látott már Simsont. Köszönöm, Kollégák. :)
Kedves kérdező, hidd el nekik, nem mondanak hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!