Csak engem irritál, mikor valaki csapja a kocsija ajtaját?
Bent egyy épületben, hallom, hogy valaki pakolaszik, vagy megy el, jött meg, és caapkodja az ajtaját a kocsinak.
Szerintem irritáló mikor hallom, hogy puff... Puff... Puff, puff!
Miért nem képesek halkan becsapni már?
Jó, de sok autónak mély tompa puffanó hangja vqn mikor csapja az ajtaját valaki!
Ébredtem már fel, hogy a szomszédhoz jöttek, és anyuka pakolaszta ki a cuccokat, és mindig bent felejtett valamit a kocsiban, és vagy 7x vissza nyitotta azt az ajtót!
Ha nem nincs benne ajtószervó, akkor márpedig be kell csapni.
Tekerj 01:50-hez.
http://www.youtube.com/watch?v=6fk9zzr7EOY
Ilyesmi mint láthatod csak fullos kocsikban van. Bocsáss meg szegény csórónak, hogy nem tellett neki 20 milliós autóra és be kell csapnia azt a kur va kiba szott ajtót, ami zavar téged!
Kívánom neked, hogy ennél nagyobb problémád soha ne legyen az életben!
engem is zavar.
az én autóm nem márka, 6 éves, de imádom, és vigyázok rá.
Ergo az ajtó csaásra allergiás vagyok :)
Nem budiajtó az :)
Ez nem kérdés, hanem nyafogás.
Amióta autók vannak a Földön, azóta csapkodják az ajtajaikat. Sőt, mióta ajtó van a Földön, azóta cspkodják őket. Jobb ha hozzászoksz, ha eddig nem sikerült.
Bár, ha nem akarsz hozzászokni, arra is van megoldás: költözz el Szomália vagy Etiópia szegényebb részeire, vagy a Déli-sarkra. Ott tuti nem fog zavarni az ajtócsapkodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!