Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Akinek alapból égő kocsija...

Akinek alapból égő kocsija van, minek fokozza még egy ordenáré hangú kipufogóval is?

Figyelt kérdés

Ilyen régi 2-400 ezer Forintos bontószökevényekre gondolok mint: Golf 2-3, Swift, BMW, F Astra stb.

Ezekkel már eleve gáz megjelenni normális körökben, de "sport" kipufogóval egyenes szánalom.

Ezek az emberek nem szégyenkeznek? Hogy mernek végigmenni az utcán ilyen autókkal? Nekem lesülne a bőr a képemről.

2013. szept. 5. 18:35
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Eleve nem gáz megjelenni "ilyen" autókkal normális (mármint ha tényleg normális) körökben... Sőt én ikább tisztelem, hogy addig nyújtózkodik, amíg a takarója ér és nem vesz fel csillió hitelt új autóra, mert a megjelenés... Akinek pedig ez számít azt meg pont lesz.... az nem egy normális társaság...

De ha tuningolja ezeket az autókat, na az már tényleg gáz... De olyan, hogy alapból égő kocsi, olyan nincs! Még a rózsaszínű kocsira is ezt mondom, mert attól rosszul vagyok, de egyáltalán nem égő, ha nő száll ki belőle, ha pedig fiú, akkor sem a kocsi az égő...

2013. szept. 5. 18:45
 2/21 Dörmögő ***** válasza:
96%

Szerintem alapból lesülhet a bőr a képedről ha ilyen kérdést teszel fel te +!%=%(

Ami neked alapból égő lehet hogy arra más gyűjtögetett 2 évig a 100 000-es fizetéséből.

2013. szept. 5. 18:46
 3/21 anonim ***** válasza:
95%
Aki alapból égő kérdéseket tud feltenni az minek kérdezget a gyakorin?
2013. szept. 5. 19:00
 4/21 anonim ***** válasza:
95%
Örülnél te, ha lesülhetne a képed bármilyen kocsiban. Menj vissza legózni, aztán majd 10 év múlva, ha lesz kocsid, gondold újra a kérdésed.
2013. szept. 5. 19:04
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek olyan az autója amilyen van neki és ennyi ebben nincs gáz, max ha ilyen undorító matricák vannak rajta, meg ugye az ilyen kipufogók is elég gázak... Amúgy biztos vagyok benne, hogy nem szégyenkeznek, sőt inkább ellenkezőleg azt hiszik, hogy menők meg nagy gengszterek (legalábbis egyesek biztos)...
2013. szept. 5. 19:12
 6/21 anonim ***** válasza:
41%

A kérdező gondolom ezekre a csodákra gondol:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Azért ezekkel én még a sarki boltba sem szívesen járnék.

2013. szept. 5. 19:25
 7/21 A kérdező kommentje:
Digonál a pont.
2013. szept. 5. 19:27
 8/21 Dörmögő ***** válasza:
100%

19:25

Hőbörgésem tárgya hogy :"Akinek alapból égő kocsija van"

Az a baj hogy a kérdésből az jön le hogy neki az alap öreg kocsik már égőek. És úgy kérdezi hogy az égő kocsit még pluszban miért alakítgatják.

Vagy rosszul tette fel a kérdést vagy az emberek fölé képzeli magát. Igazából mindkettő őt magát minősíti.

2013. szept. 5. 19:30
 9/21 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem meg félreérted. Nem azzal van a gond ha valakinek 18 éves Swiftje van, vagy leharcolt BMW-je. Hanem azzal hogy valaki ezeket még sufnituningolja is, nevetséges spoilereket, meg kályhacső kipufogókat aggat rá, közben a motorból dől az olaj és az utolsókat rúgja a gép.

Ez kb olyan mintha én 70 évesen sikítva ropnám egy Rave partyn zöldre festett hajjal és piros cicanadrágban.

2013. szept. 5. 19:40
 10/21 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem te nem érted, miről is van szó. Lehet, hogy a kérdezőnek, és másoknak is égők az ilyen kocsik, DE. Ha valakinek ez kell, és ezzel AKAR járni, ebben leli örömét, az miért gáz? Miért kellene szégyellnie magát?

Most nem azért, de nem egy eset van, amikor ezek a "szánalom kocsik" műszakilag jobb állapotban vannak, mint az amúgy kívülről csili-vili járgányok. Hogy miért? Mert ezeket általában szeretik, és így rendben tartják.

2013. szept. 5. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!