Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Akinek alapból égő kocsija...

Akinek alapból égő kocsija van, minek fokozza még egy ordenáré hangú kipufogóval is?

Figyelt kérdés

Ilyen régi 2-400 ezer Forintos bontószökevényekre gondolok mint: Golf 2-3, Swift, BMW, F Astra stb.

Ezekkel már eleve gáz megjelenni normális körökben, de "sport" kipufogóval egyenes szánalom.

Ezek az emberek nem szégyenkeznek? Hogy mernek végigmenni az utcán ilyen autókkal? Nekem lesülne a bőr a képemről.

2013. szept. 5. 18:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"Ilyen régi 2-400 ezer Forintos bontószökevényekre gondolok mint: Golf 2-3, Swift, BMW, F Astra stb."

Nem értem, hogy miért égő egy Swift, vagy bármelyik Golf, esetleg egy F Astra. Sőt, a BMW-t sem értem, bár ennél a márkánál valóban mások az arányok. Azt meg főleg nem értem, hogy miért hiszed azt, hogy 2-400 ezer Forintért nem lehet autót kapni. Igenis lehet.

Az pedig, hogy idézőjelbe tetted a "sport" szócskát a sportkipufogóból, ráadásul külön is írtad eme összetett szót, az mindössze annyit bizonyít, hogy semmi, nuku, zéró tudásod van a tuning terén. Illetve ha nem vagy képben a dolgokkal, akkor ne háborogjál... Egyébként is mindenkinek elege van már az ilyen stílusú kérdésekből! Abba meg végképp nincs beleszólásod, hogy ki milyen autót vesz! Ha közúton halad, tehát van papírja (ergo van vizsgája), akkor nem értem, hogy te hogy mered egyáltalán lenézni őket. Sokat örülnek, ha tankolni tudják azt, amivel munkába igyekeznek nap, mint nap!

2013. szept. 5. 19:57
 12/21 A kérdező kommentje:
Na tisztázzunk valamit! Nem egy jó állapotú Swiftet tartok gáznak. Hanem amit már eszik a rozsda, hullik szét, és ahelyett, hogy ezekre költene a tulajdonos vesz rá egy nagy kipufogót, tuning szárnyat meg kidekorálja karácsonyfának.
2013. szept. 5. 19:57
 13/21 anonim ***** válasza:
88%

Tehát akkor az a bajod, hogy szakadt, néhol rozsdás a kocsi.

De velem is úgy volt, "mint 19 éves Bontószökevény Bmw-sel."

Mikor megvettem nem volt rajta rozsda,néhol hibás volt a fényezés és tuningolgattam, egyszercsak rozsdásodni kezdett. Spóroltam és elvittem karosszériáshoz meg fényezőhöz. Nyilván az említett idő alatt látta valami IQ light tuning szakértő mint te, és elkönyvelte roncsnak.

Ha most látnád, nem járna a szád, hogy roncs.

A korábban belinkelt képekkel sincs baj, ha valakinek ez tetszik legyen vele boldog. Nyilván a tulajnak bejön.

2013. szept. 6. 08:23
 14/21 anonim ***** válasza:
54%

"A korábban belinkelt képekkel sincs baj, ha valakinek ez tetszik legyen vele boldog."

Aki autóvásárlásnál az ilyen szétrúgatott sufnituning 18 éves autók közelébe megy az sem 100-as.

2013. szept. 6. 15:49
 15/21 anonim ***** válasza:
41%
Van olyan, hogy meglátsz egy kocsit és tudod, hogy Ő kell :-)
2013. szept. 6. 17:30
 16/21 A kérdező kommentje:
Nincs semmi baj a belinkelt kocsikkal?? :D Hát te beteg vagy..
2013. szept. 6. 17:49
 17/21 anonim ***** válasza:
86%
Nem beteg, igaza van! Te ne szóljál bele senkinek az ízlésébe! Ha neki az tetszik, akkor téged mi a f#szért idegesít? Ezt magyarázd meg nekem...
2013. szept. 6. 18:42
 18/21 anonim ***** válasza:
93%
Linkelj már be a saját kocsidról is egy képet. Ezek után kíváncsi vagyok a saját ízlésedre.
2013. szept. 6. 19:05
 19/21 anonim ***** válasza:
Gondolom épp ilyen kipufogó volt a bontóban, amikor legutóbb szétrohadt a rajta lévő.
2013. szept. 6. 19:45
 20/21 anonim ***** válasza:

13- vagyok. Itt van két kép, lehet cikizni.

Van egy bazinagy csomagtér spoilerem is, de még nincs rajta.

[link]

[link]

2013. szept. 6. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!