Mennyire hallatszik ki az autóból a hangosabb zene lehuzott ablakkal?
Nem merem lehuzott ablakkal hangosabb hallgatni a zené, mert ffélek, hogy kihallatszik annyira hangosan mint a kocsiban, és leverik az arcom, ha mondjuk parkolóban hallgatom.
Mennyire hallatsuik ki? Alap gyári hangfal, mem egy boss. :)
Mennyire hallatszik az ki?
Nem fog senki leverni, ha egy parkolóban hallgatom letekert ablakkal, és nem tetszkk neki az elektronikus zene?
Sokan utálják.
Kb 10-es skálán 7.88-ra hallatszik ki.
Mi lenne ha beindítanád a kocsit, bekapcsolnád a hangtechnikát, kiszállnál a kocsiból és meghallgatnád?
Ki lehet hallani, de nem értem télen minek húzod le?
A parkolóban ordít a zene az autóból amúgy is cigány szokás....
Engem nem zavar, max mutatnám hogy adj rá kakaót.
Ilyen miatt nem hinném, hogy beszóljanak. Aztán passz...
nincs értelme ilyenen parázni,én nem hallottam még olyat hogy bárkit is megvertek volna mert parkolóban zenét hallgatott ráadásul gyári hangszós rendszernél.
még ha komolyabb technika lenne és nyomnál vagy 140-145dB akkor talán morcosan néznének rád de hogy zene hallgatásért verés az azért durva lenne.
ja még annyi /Gondolom mert a hangfal befele áll, nem kifele/
így van viszont a membrán hátra felé is sugároz hangot ezért is szoktak ilyet is építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!