Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak milyen kocsi...

Első autónak milyen kocsi lenne jó?

Figyelt kérdés
Első autónak max. 500.000.-ig milyen kocsit ajánlanátok ? 3'as Golf , esetleg Suzuki Swift (2000' körüli), vagy talán régebbi Opel Astra Classic? Vagy tudnátok ajánlani mást? :) Bidapesten lenne használva , napi 20-30km-et menne. 15/F ( negatívat nem kérek!)
2014. jan. 26. 19:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"Haha :D Mindenképpen autó kell"

Nem viccből mondta amit mondtam,és napi 20-30 km alatt Pesten úgy is belefutsz egy rendőrbe és nem fogja érdekelni őket milyen jól vezetsz!Te is anyu és apud is megjárjátok rendesen ha egy rendőr néni vagy bácsi egyszer megfog téged az illegális vezetésed közben.De azt csinálsz amit akarsz azután meg ne nyígjál ha eltiltanak egy életre a vezetéstől.Ugyanis már van jogsid így papíron te már tudod a szabályokat ,hogy csak olyan járművet vezethetsz amire van engedélyed!.Így tuti ugrik a kismotor jogsid és el is tiltanak a vezetés minden formájától lehet ,hogy örökre!És még apucit anyucit is előszedik ,hogy engedhették a gyereknek hogy autót vezessen jogsi nélkül!

Röviden tömören ha rajta kapnak az autóvezetésen te is és a szüleid is megszívják rendesen mint a torkos borz!

2014. jan. 26. 23:52
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha kocsival mész suliba, az feltűnik a haveroknak. Meg azoknak akik irigyek rád. És egyszer valamelyikük felnyom, és egy reggel rendőr vár majd a sulinál.
2014. jan. 26. 23:55
 13/20 anonim ***** válasza:

Van egyáltalán kismotorra legalább jogsid?

Mert ha nincs válaszolj a következő kérdésre!

Egyenrangú útkereszteződésben,ha elsőbbségadás tábla nincs kint sehol először kinek van elsőbbsége?

2014. jan. 26. 23:58
 14/20 A kérdező kommentje:
Utolso! Az ilyen esetben a jobbkéz szabály az érvényes ! :)
2014. jan. 27. 00:17
 15/20 Zole79 ***** válasza:
Tisztelt kérdező. Előnyödre váljon hogy a feltett kérdésre sok jogsival rendelkező ember sem tudja a választ. Én nem oltogatni akarlak. Megértelek. Én is vezettem nagyon régen jogsi nélkül. DE már örülök hogy nem történt semmi baj. igazából igazuk van a hozzászólóknak. Elhiszem hogy ügyes vagy, és jól vezetsz, de tény még fiatal vagy. Gondolj csak bele, ha nem te vagy a hibás, és baleset történik, eltiltanak évekre, és ha akkor is vezetsz az már letöltendő. igy akarod kezdeni az életed. Hidd el nem olyan nagy ügy az a két év. Arról nem is beszélve ha addig valahol kamatoztatod a lóvét még jobb verdát is vehetsz magadnak addigra. Gondold át. Ha pedig mégis a vezetésnél döntessz akkor sok szerencsét,kelleni fog és balesetmentes közlekedést kivánok. UI: ja valamit elfelejtettem. Ha megfognak jogsi nélkül 100-ról indul a cetli. És ha nem fizetsz addig elkobozhatják a kocsidat!!! Vigyázz ezekkel mert nagyon csúnyán rá lehet faragni
2014. jan. 27. 14:44
 16/20 anonim ***** válasza:
Suzuki. De 18 éves korod alatt nem fogod tudni a nevedre íratni az autót...
2014. jan. 27. 20:01
 17/20 A kérdező kommentje:
Utolso! Tudom , Apa nevén lesz a kocsi!
2014. jan. 27. 23:43
 18/20 anonim ***** válasza:
Az még jobb, így még apádat is megvágják ha lebuksz.
2014. jan. 28. 14:53
 19/20 anonim ***** válasza:
Na ennek örülök hogy tudtál válaszolni a kérdésemre,ráadásul helyesen. :D
2014. jan. 28. 15:12
 20/20 A kérdező kommentje:
Kresszel szerencsere meg nem volt bajom ,szerencsere , mindig ugy ment , mint nem a napon barnultaknak a lopas, Kedves Utolso :D
2014. jan. 28. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!