Első autónak mit ajánlotok? Megbízható és alacsony fogyasztású kocsi jöhet csak szóba!
Szia!
Nekem az első autóm egy 4.generációs Vw golf volt. Én nagyon szerettem, a mai napig visszasírom. Nem volt vele komoly bajom, kényelmes volt, nagy volt a csomagtere, stabilan feküdt az úton és soha nem robbant le!
Azt nem tudom, hogy mire alapozzák, hogy sokat fogyaszt... Nekem elhiheted, hogy ez nem igaz! Egy 1,6-os benzinmotorral egy Golf megelégszik átlag 7-7,5liter üzemanyaggal.
Nem tudom mennyit szánsz az autóvásárlásra?!
Ha sok vezetési tapasztalatod nincs, akkor olyat vennék a helyedben amit az anyagi helyzetedhez képest nagyon nem sajnálsz. Ha pl. 3 milliós autót is megengedhetsz magadnak, akkor is az első évre szerintem elég lenne egy
1 millió +- pár-százezres áru 2006-2007 körüli autó.
Opel Corsa és Astra, Skoda Fabia, VW Polo egészen jó kapható ennyiért.
Ezek elég elterjedt típusok, megbízhatók, jó a a szervizlefedettségük, alkatrészeik is jó áron vannak. Ha kicsit megtöröd az autót koccanással akkor sem gond hozzájuk beszerezni karosszériaelemeket.
Ennyi pénzért Skoda Fabiaból kapsz egész jó állapotút, Opel Astra G-ből csak sokat futottat.
A Fabia olcsón fenntartható normális, kulturáltan összerakott autó. Hasznaltauto.hu-n tudsz tájékozódni az árakról.
Ami ma alap: elöl 2 légzsák, kormányszervó, ABS, klíma
jó ha van: centrálzár, elektromos ablakemelő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!