Alacsony autókat tudnátok mondani?
Úgy érted, hogy árban nem horror? Mert akkor akár be is fejezhetjük a válaszolást a kérdésre. Olyan hétköznapi autó nincs, ami max 1 m magasságú. Egyszerűen a mindennapokban használhatatlan és értelmetlen lenne. Nagyobb emberek nem is tudnák használni. Gyerekülést hogy rakod bele? Stb., stb rengeteg ilyen apróság miatt nem lenne praktikus. Amik ennyire alacsonyak, azok sportuatók, a sportautók pedig igenis drágák. Mert nem a kényelemre vannak tervezve, hanem a gyorsaságra és az útra tapadásra.
Ötletem egyébként: Koenigsegg modellek. 1m 10 cm körül vannak. Vagy Forma-1-es autók.
Utolsó: köszi!
Utolsó előtti: igen, árra gondoltam horror alatt. Egyetértek, valóban nem sok ilyen olcsó(bb) széria autó létezhet, de ezért írtam példának a Lotust, vagy gondoljunk az MG Midgetre, ha ők megcsinálták, lehet van még pár ilyen gyár, mely nem 30-40 millió felett, hanem bőven ezalatt dobnak piacra ezekhez hasonló modelleket.
Ahh, az nagyon magas. Szerintem jóval magasabb, mint pl. egy Elise.
"Lotus Elise, vagy ettől alacsonyabbakat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!