Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fiat Brava/Bravo első autónak?

Fiat Brava/Bravo első autónak?

Figyelt kérdés
Írnátok róla véleményt, tapasztalatokat? Előre is köszi.

2013. nov. 18. 11:01
 1/9 A kérdező kommentje:

Ezek szerintetek milyenek?

[link]

[link]

2013. nov. 18. 11:05
 2/9 anonim válasza:
Én a bravot szeretem, nekem az jobban tetszik, nem értek műszakilag hozzá, de szerintem tökéletes :)
2013. nov. 18. 11:11
 3/9 anonim ***** válasza:

1.2 16V, 1.6 16V motorokkal ajánlott megvenni. Ezek kiforrott, jó konstrukciók. Az 1.4-es gyári hibás, az olajzó járatokat nagyon szűkre vették,könnyen eldugulhat (ezt váltotta az 1.2 16V). Ezenkívül nem valami takarékos motor.

Az sajnos hozzátartozik, hogy elég öreg autókról beszélünk. Én is ilyet akartam venni tavaly, de kizárólag romot találtam a 3-400 ezres kategóriában. Úgyhogy rátettem még egy kis pénzt és vettem egy 3 évvel fiatalabb Puntot. Ami nem ennyire dögös ugyan, de újabb, és korszerűbb megoldások vannak benn.

Ha mindenképp a Bravo mellett döntesz jól nézd meg mit veszel!

2013. nov. 18. 11:37
 4/9 anonim ***** válasza:

Erre megérné egy pillantást vetni: FULL-FULL extra

[link]

2013. nov. 18. 11:41
 5/9 dirtboy ***** válasza:

szerintem teljesen jó,az 1,4eseket csakugyan kerüld.

alkatrészek nem rossz árban vannak hozzájuk,egész jól elférni bennük.

2013. nov. 18. 11:54
 6/9 anonim ***** válasza:

Az 1.4 sokat eszik,én inkább ilyet néznék:

[link]

2013. nov. 18. 13:02
 7/9 anonim ***** válasza:
1.4-es VW még ettől is többet eszik. Ismerősnek volt, pokolra kívánta azt az autót. :)
2013. nov. 18. 13:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem 1.6-os vam már nyolc éve. Olajcsere rendszeresen, 80-100 ezernél volt vezérszíjcsere, meg gumik kellettek, kipuf hátsó dob / Dáciáé lett rá rakva!" és megy mint az állat! Ja, egyszer kellett cserélni egy db injektort, valamiért megadta magát és három henger ment. Meg vagyok vele elégedve, második tulajos vagyok.
2013. nov. 18. 13:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Bocs kimaradt, hogy BRAVO 1.6 SX
2013. nov. 18. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!