Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy Fiat Bravom 1.2 16V...

Van egy Fiat Bravom 1.2 16V 82Le Váltó cserém lesz szerintem mivel kidobálja a 2-est. Ugy olvastam 1-2 helyen hogy más váltó is jó bele. Melyek azok a típusok amit bele lehet még tenni?

Figyelt kérdés

Hiba jelenségem a következő!

megyek az autóval és alkalmanként kidobja a 2est van hogy a 3 ast az autó 3 évet ált most került hozzám lefoglalt kocsi volt. lehet hogy olajcsere megoldaná a problémát?

első körben ez lesz az elsö amit megcsinálok rajta

várom a tapasztalatokat szerelők tanácsait !

2012. júl. 22. 16:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Múltkor is kérdezted (vagy legalábbis volt ilyen kérdés), akkor is mondtam az olajcserét.

Azt nem közölted hogy állt is, akkor motorolaj is jöhet le szűrővel együtt, a blokkba mehet 4deci DOT4-es fékfolyadék, 10percet járatod, olaj le, ezzel kipucolod a szmötyit.

Váltónál is mehet ugyanez, de abba csak egy deci kell, és menni vele ~20km-t, utána olaj le és új olaj bele.

A fél liter fékfolyadék kb 500ft, mindennel együtt 10-12-ben áll meg, és valószínűleg ez a baja a váltónak, a motort meg mindenképp mosasd át, 3év alatt le tud ülni az olajsár elég szépen.

2012. júl. 22. 16:15
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia !

Igen én írtam egy másik kérdést is ezzel kapcsolatosan .

akkor még nem látam hogy milyen az olaj benne

fékolaj az ok

motorolaj fekete barnás és sürű nagyon

váltóolaj ragacsos

servó az üres volt

nem vagyok szerelő de mielött elviszem szerelőhöz tisztába akarok lenni dolgokkal nehogy átverjenek.

köszönöm az értelmes hasznos tanácsot :)

olvasgattam váltók után is és azért is irtam hátha valaki megmondja meik is jó még bele mivel sok helyen írták

2012. júl. 22. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!