1.4-es 3-as golf váltó jo-e a 1.3-as 2-es golfba? Köszi
De a felfogatási pontok és a méretek is mások, központosítani kell valahogy, az meg nem egy egyszerű játék.
Sok idő meg szívás árán lehet elérni hogy ne verje szét a kuplungot meg ne rázza szét az egészet.
Mr. Flash(Gordon)
Talan veled elmelkedtem, a kerekagybol csapagykivetel pres es egyebb segedeszkoz nelkul cimu torteneten. Nem biztos elnezest ha nem. En azt akartam fentebb kifelyezni, hogy cserelje a motort valtot egybe, mert egyszerubb a motortartokat atvarialni, mint a kozpontositani, meg kutyafule. Erre Te irtad hogy amit irtam az nem jo mert kozpontositani kell meg kutyafule. Hat a feltengelyeket nem kell kozpontositani, mert az pont azert olyan amilyen. Remelem igy mar ertheto amit irtam, es nem kotekedeskepp csak szerintem felreertetted.
Valami olyasmi volt, emlékszem. ;)
De egy szóval nem mondtam hogy nincs igazad.
"Kulonben meg nagyon hasonlo a 2" <- ezt gondolom a váltóra értetted, azért írtam, amúgy teljesen igazad van. :)
Azért írtam a központozásos dolgot is, hogy még véletlenül se álljon neki kicserélni a kettes váltóját a hármaséra, mert irgalmatlan nagy szopás lesz belőle.
HA jól tévedek még a kihajtások is jócskán máshol vannak, szar ügy összehozni, bár ez igaz a motorcserére is talán.
Lényeg a lényeg egyetértek veled. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!