Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi van, ha lemerül az akksi?

Mi van, ha lemerül az akksi?

Figyelt kérdés
Úgy néz ki, veszek egy Fordot. Jelenleg a szerelőnél van, még átnézi, és véleményt mond róla. De csak most jutott eszembe, hogy olyan fura kulcs volt hozzá, gondolom, elektromos indításgátló van a kocsiban. Ezért merült fel bennem a kérdés, mi van, valami kis blőd hiba miatt lemerül az akksi, vagy egyéb okból nem kap áramot? Akkor hogy lehet elindítani? Vagy egyáltalán kinyitni?

2014. jan. 10. 22:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha nem kulcs van hozzá,csak valami műanyag izé akkor sehogy.

De valószínű figyeli a komputer az akku állapotát.

Amúgy semelyik autó nem indul el lemerült aksival ,kivétel elektronika mentes és betolod.

Kinyitni csak akkor tudnád ha kulcsos.

2014. jan. 10. 22:29
 2/5 anonim ***** válasza:
kulccsal kitudod nyitni! ha lemerül az akksi betudod tolni-huzni a kulcsban van az elem is ha inditás gátlós!
2014. jan. 10. 22:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Hülye kérdés volt, bocsi. Közben magam is rájöttem. Mindazonáltal köszönöm, hogy fáradtatok vele, ment a zöld pacsi.
2014. jan. 10. 23:01
 4/5 anonim ***** válasza:
ráadásul azért az esetek 99%-ában marad annyi szufla az akksiban hogy érzékelje a kulcsot, ki tudd nyitni, csak max arra nem lesz elég, hogy beindítsa
2014. jan. 11. 00:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha úgy lemerült hogy már az indításgátló is azt hiszi hogy nincs benne akku akkor tolhatod húzhatod mert nem fog beindulni az OT-ket leszámítva elektromos az üzemanyagszivattyú. Annyit nem tud tölteni a generátor rajta hogy működjön tolásnál húzásnál..

De amúgy én jártam úgy hogy vettem egy autót akkutcseréltam és nem tudtam hogy van benne indításgátló ,mert nem kaptam kulcsot hozzá.

-Na az volt a meglepetés igazán!

De simán megoldotta a helyszínen a szerelő 2 perc alatt.. Néztem is hogy akkor meg minek bele??

2014. jan. 11. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!