Télen mit lehet csinálni ha nincs fűtött garázs és az akksi hamar lemerül?
Nem használjuk minden nap a kocsit de ha kivesszük az aksit és reggel meg el kell menni kocsival akkor idő mire visszatesszük, a rádiót újra kell kódolni, órát beállítani.
Az úgy működne hogy vennénk akkumulátor töltőt és estére töltőre tennénk úgy hogy a kocsiban van az aksi? Egyáltalán lehet így?
1 éves aksi.
Szerencsére ez nem merült le de az előzőnél előfordult.
Nem tudom hogy -15-20 fokban 3-4 nap állás után beindulna e.
2 nap után már azért nem indul pöccre.
Ha szar az akksi, az hidegben, és melegben is szar.
Nekem 1 hét állás után is pöccre indul, ebben a hidegben is, nyáron lett cserélve. És ráadásul dízel.
azt tudod csinálni hogy ha látod az időjárás jelentésbe hogy minusz 10C alatt lesz a hőmérséklet akkor kiveszed az aksit a kocsiból és beviszed valami olyan helyre ahol nincs fagy. Lehet ez pince kazánház szerszámos.. Én lecseréltem a sarukban is és az aksilefogatásban is egyfajtára. Így mikor tudom hogy előre láthatólag nincs szükség az autóra kitudom venni belőle fél perc alatt. Az aksim 5 éves és még bírja ennyit jelent. Vagy ha te lustább vagy ennél akkor körbetekered az akut laminált padló alá való szivacsos hőtükörrel. Fényes rész kifelé.
Ez kevésbé engedi át a hideget. Amúgy a hideg pusztítja az akumlátorokat a legjobban. Ilyen hidegbe ne is csodálkozz hogy lemerül 2nap alatt.
Ja és nincs az az drága márkás akkumlátor ami a hidegnek ellenáll!!!
Az Antartiszon pl a kutató és mentő járműveknek külön folyamatos álló fűtés van kialakítva hogy az aksik nem merüljenek le a hidegtől.
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!