Van egy Samsung S 5300-as telóm, újonnan vettem, de nem működik! Az akksija írtó gyorsan lemerül. Sőt, még hálózatom sincs. És, hálózatom sincs. Mi lehet a baj? Miért merül és miért nem talál hálózatot?
Reggel leveszem a töltőről és fél óra múlva csak félig van akksi.Nem fut rajta semmilyen program vagy internet. Abszolút nem is használtam.
Hálózatot meg,ha keresek akár manuális vagy automata módon semmi eredmény.
Azt még hozzá kell tennem, hogy ez már a 2. ilyen tipusú telefon, ami nálam van..
Az elsőt - ugyanilyen problémák miatt - visszaküldtem a szervízbe, ahonnan már 3 hete nincs válasz, viszont kaptam cserekészüléket.
A problémám maradt ugyanaz!
Ezek a telefonok talán tényleg mind ilyen hibásak?
Sajnos nem ritka eset ez a Samsung olcsó készülékeivel. A silány anyagokból összerakott, gyengén összeszerelt és teszteletlen készülék hibáinak lehet leginkább felróni.
A legjobb amit tehetsz hogy a szolgáltatódtól méltányossági alapon másik készüléket kérsz. Javaslom a Sony telefonjait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!