Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A dízeles autó vagy a benzines...

A dízeles autó vagy a benzines jobb? Melyikkel könnyebb elindulni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a dízel az olcsóbb, ezek az autók általában kevesebbet esznek , mint a benzinesek, de a szereltetésük viszont sokkal drágább, mint a benzinesé.

Melyiket érdemes venni?

És melyikkel lehet könnyebben elindulni? ( Friss jogsis vagyok ).

2014. jan. 9. 09:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem minden kocsival ugyanolyan elindulni, csak a legelső alkalommal ki kell tapasztalni hol fog a kuplung.
2014. jan. 9. 22:14
 12/15 anonim ***** válasza:

És melyikkel lehet könnyebben elindulni?

Sokszor fontosabb, hogy melyikkel könnyebb megállni...

Egyébként 700-ért csak olyan dízelest kapnál, amiit jobb messzire elkerülni.

2014. jan. 10. 17:09
 13/15 anonim ***** válasza:

Ja, és vezess.hu.

Itt a szakértőtől is tudsz kérdezni.

[link]

2014. jan. 10. 17:11
 14/15 anonim ***** válasza:
89%

Azért a dízel nehéz lefullasztani dologba belekötnék... egy nagyobb köbcentis tdi aminek a töltése 1900-nál jön meg elég hajlamos lefulladni

én személy szerint utálom a kis köbcentis benzines kocsikat, sokat eszenek és még nem is mennek :S a nagy köbcentis benzines jó, de azt meg nincs aki tankolja

szerintem egy 1.9 tdi már jól használható, elég a dinamikus közlekedéshez és nem is fogja leeni rólad a ruhát :)

2014. jan. 14. 14:40
 15/15 anonim ***** válasza:

Dízellel könnyebb elindulni mert o ad magának annyit hogy elég neki a kuplung felenged, ha dizelen tanulsz akkor valószínűleg úgy fogják elmagyarazni hogy kuplung szépen lassan felenged majd gaz mehet egyből, de a való életben sose fogsz elindulni a lámpánál úgy hogy kicsi gaz mert tényleg beled mennek.

A dízel annak éri meg aki egy nap sokat autózik, sok km-t tesz meg, annak takarékosabb.

Nekem anya barátja napi 60km-t megy csak oda munkába, neki dízel van anyáé meg benzines mert o olyan sokat nem használja, én szoktam inkább az övét.

Szerintem az elektromos a legjobb, azt lefullasztani se lehet 😃

2022. febr. 19. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!