A dízeles autó vagy a benzines jobb? Melyikkel könnyebb elindulni?
Tudom, hogy a dízel az olcsóbb, ezek az autók általában kevesebbet esznek , mint a benzinesek, de a szereltetésük viszont sokkal drágább, mint a benzinesé.
Melyiket érdemes venni?
És melyikkel lehet könnyebben elindulni? ( Friss jogsis vagyok ).
És melyikkel lehet könnyebben elindulni?
Sokszor fontosabb, hogy melyikkel könnyebb megállni...
Egyébként 700-ért csak olyan dízelest kapnál, amiit jobb messzire elkerülni.
Azért a dízel nehéz lefullasztani dologba belekötnék... egy nagyobb köbcentis tdi aminek a töltése 1900-nál jön meg elég hajlamos lefulladni
én személy szerint utálom a kis köbcentis benzines kocsikat, sokat eszenek és még nem is mennek :S a nagy köbcentis benzines jó, de azt meg nincs aki tankolja
szerintem egy 1.9 tdi már jól használható, elég a dinamikus közlekedéshez és nem is fogja leeni rólad a ruhát :)
Dízellel könnyebb elindulni mert o ad magának annyit hogy elég neki a kuplung felenged, ha dizelen tanulsz akkor valószínűleg úgy fogják elmagyarazni hogy kuplung szépen lassan felenged majd gaz mehet egyből, de a való életben sose fogsz elindulni a lámpánál úgy hogy kicsi gaz mert tényleg beled mennek.
A dízel annak éri meg aki egy nap sokat autózik, sok km-t tesz meg, annak takarékosabb.
Nekem anya barátja napi 60km-t megy csak oda munkába, neki dízel van anyáé meg benzines mert o olyan sokat nem használja, én szoktam inkább az övét.
Szerintem az elektromos a legjobb, azt lefullasztani se lehet 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!