Új Swift vagy Splash? Melyik a jobb választás?
Ford Fiesta? Renault Fluance? :O Toyota Yaris? :O Stb?
Ha mindenáron újat akarsz.
De én ennyiért vennék valami komoly autót, igaz használtan.
Annyira bírom ezeket a válaszolókat, hogy inkább autót vegyél.. Mert a Suzuki az mi?! Sok ilyen válaszoló a két kezét összetenné ha lehetne egy sz@ros Swiftje, vagy sokuknak egyáltalán jogsija... Lehet hogy nem a legjobb, legbiztonságosabb autó, de megbízható, strapabíró, és olcsó. Sokaknak elég alternatíva a busz helyett.
Kérdező: Inkább a Swift! Főleg a mostani, nagyon jól sikerült ráncfelvarrni az előző generációt. Vezettem már mind 2-es, mind új Swiftet, sőt Splashet is, sokkal jobb a Swift. Ezt a bajor prémiummárka tulajdonosaként mondom. Nyilván nagyobb, biztonságosabb és több is az extra, de a költségek is.
Nem tudom kérdező hogy nekem írtad e a kérdést hogy Miben Jobb?
A legfőbb oka az hogy a swiftben aránylag elfér 4 ember ez azért nem egy hátrány.Szerintem az utastere is szebb pl a műszerfal!A splastől valamennyivel jobban fekszi az utat.Valahogy nekem félelmetes a kicsi keskeny magas felépíts kombinációja!
Nem beszélve a swift kb 30 éves múltjáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!