Budapesten szerintem 7-7.5 liter körül, ha bemész gyakran a belvárosba.
Vidéken a kisebb forgalom miatt szerintem -1 liter.
2013. dec. 3. 14:10
2/13 anonim válasza:
Egy személlyel, pakolatlanul nyáron hangyányival 7 alatt, télen 7,5 literes a városi fogyasztásom a Swiftemmel. 1.2 GC-m van.
Ami vicces, az az, hogy a főnökömnek van egy 2008-as Corollája, 1.6-os vvti benzinmotorral, és néha kölcsönadja a kocsit, ha olyan munkánk van, hogy "Meg kell jelenni". Azt az autót télen!!! nem sikerült még 8.5 fölé vinni. Emiatt nem kicsit irigylem a főnököm :D
2013. dec. 3. 14:19
3/13 anonim válasza:
Ja, elfelejtettem: mikor megkapjuk, olyankor 3-an ülünk a Corollában, + egy ember tömegének megfelelő cucc.
2013. dec. 3. 14:21
4/13 anonim válasza:
Nekem 2008-as Focus-om van, 1.6-os benzines, és én sem vittem még 8.5 felé télen, városban (BP-n). Sőt...8.3 főle sem, fedélzeti számítógép szerint.
Szóval egy 1.6-os motortól a 8.5-es városi fogyasztás szerintem tökre átlagosnak mondható.
2013. dec. 3. 14:45
5/13 anonim válasza:
a suzukival az a baj, hogyha balesetet szenvedsz, kicsi az esély a túlélésre a papírt megszégyenítő gyenge kaszni miatt
2013. dec. 3. 15:21
6/13 anonim válasza:
Kedves utolsó? Nem tűnt fel, hogy 4 csillagos töréstesztű autókról beszélünk? Biztonságát tekintve annyit tud, mint egy 90-es évek végi bármelyik középkategóriás.
2013. dec. 3. 15:33
7/13 anonim válasza:
az új suzukik kicsit sem törékenyebbek, mint bármely más, hasonló kategóriás kisautó.
2013. dec. 3. 15:55
8/13 anonim válasza:
# 2 Jó neked akkor. Majdnem minden 1.6-os benzinessel járó ismerősöm kocsija elfogyasztja a 9 litert még nyáron is városban.
2013. dec. 3. 16:30
9/13 anonim válasza:
Nyáron 7.5 körül eszik városban. Ha napi szinten bemegyek az araszolós dugóba, akkor 8.
2013. dec. 3. 16:37
10/13 anonim válasza:
Szerintem ha egyedül mennék vele, cucc + plusz személyek nélkül, meg legalább egy hangyányit figyelnék a takarékos vezetésre -amit sose szoktam-, meglenne a 7 nyáron, 7,5 télen. Már utána olvastam, mások ennyit is kihoznak az ugyanilyen motoros Corollából/Avensisből. Lehet, veszek használtan egy ilyen verdát, de várok még vele egy évet legalább.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!