Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyit fogyaszt kb városban...

Mennyit fogyaszt kb városban egy suzuki swift 1.2 GC vagy glx, vagy splash? Érdemes ilyen autót venni első autónak? Persze csak használtra gondolok.

Figyelt kérdés

2013. dec. 3. 13:33
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
köszönöm sok választ, infot. Én úgy hallottam h 5 liter körül eszik, de ezek szerint az illető jó nagyot tévedett. Viszont sokan dicsérték ezt az autót , hogy elsőnek tökéletes lenne. Esetleg valakinek van tapasztalata még a ford fiestáról? Az a másik autó ami még szóba jöhetne...
2013. dec. 4. 09:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Városon kívül, 50-100 közötti tempónál óvatosan vezetve szerintem 5 körül lehet tartani. Városban pedig az említett 7-7.5 körül.
2013. dec. 4. 11:28
 13/13 anonim ***** válasza:
A fogyasztás forgalom függő. Mikor a BP-i agromelációból jártam be Pestre dolgozni megált 4.5-ben az 1.4 HDI-m. Kiköltözemem Németországba. Város csak hideg motor max 5 km. egyszerre + néha autópálya, ahol lehet 140. 6.5 átlag. Ugyan az az autó 50% + eltérés. Nekem Pesten 1.6-os ismerősöm minden nap Hungária dugók Budára 14 litert mondott. Ugyanis amikor áll az autó a dugóban akkor a fogyasztása 100 kilométerre vetítve végtelen. Egyébként, ha olyan szerencsés vagy, hogy városban élsz indifferens a fogyasztás: mivel keveset autózol. Mondjuk havi 1000 kilométert. Ez 8 literes fogyasztással durván napi ezer forint. + az autó fenntartása, amortizációja kb ugyan ennyi. Ha havi 60 ezer forintot nem engedhetsz meg a kényelmedért akkor BKV. Az sem olyan rossz. A belvárosban még gyorsabb is. + nincs gond a parkolással. + amennyiban nem hölgy vagy a különbözetből hetetnte ellátogathatsz egy kupiba. Egyébként régebben volt benzines, azzal is aggromelációból jártam Pestre max 6 liter. Szerintem városban megállna 8 körül. Hidd el ez városban nagyon jó fogyasztás.
2013. dec. 5. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!