Mennyit fogyaszt kb városban egy suzuki swift 1.2 GC vagy glx, vagy splash? Érdemes ilyen autót venni első autónak? Persze csak használtra gondolok.
Figyelt kérdés
2013. dec. 3. 13:33
11/13 A kérdező kommentje:
köszönöm sok választ, infot. Én úgy hallottam h 5 liter körül eszik, de ezek szerint az illető jó nagyot tévedett. Viszont sokan dicsérték ezt az autót , hogy elsőnek tökéletes lenne. Esetleg valakinek van tapasztalata még a ford fiestáról? Az a másik autó ami még szóba jöhetne...
2013. dec. 4. 09:19
12/13 anonim válasza:
Városon kívül, 50-100 közötti tempónál óvatosan vezetve szerintem 5 körül lehet tartani. Városban pedig az említett 7-7.5 körül.
13/13 anonim válasza:
A fogyasztás forgalom függő. Mikor a BP-i agromelációból jártam be Pestre dolgozni megált 4.5-ben az 1.4 HDI-m. Kiköltözemem Németországba. Város csak hideg motor max 5 km. egyszerre + néha autópálya, ahol lehet 140. 6.5 átlag. Ugyan az az autó 50% + eltérés. Nekem Pesten 1.6-os ismerősöm minden nap Hungária dugók Budára 14 litert mondott. Ugyanis amikor áll az autó a dugóban akkor a fogyasztása 100 kilométerre vetítve végtelen. Egyébként, ha olyan szerencsés vagy, hogy városban élsz indifferens a fogyasztás: mivel keveset autózol. Mondjuk havi 1000 kilométert. Ez 8 literes fogyasztással durván napi ezer forint. + az autó fenntartása, amortizációja kb ugyan ennyi. Ha havi 60 ezer forintot nem engedhetsz meg a kényelmedért akkor BKV. Az sem olyan rossz. A belvárosban még gyorsabb is. + nincs gond a parkolással. + amennyiban nem hölgy vagy a különbözetből hetetnte ellátogathatsz egy kupiba. Egyébként régebben volt benzines, azzal is aggromelációból jártam Pestre max 6 liter. Szerintem városban megállna 8 körül. Hidd el ez városban nagyon jó fogyasztás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!