Szerintetek melyik a jobb volkswagen golf 2 1.3 vagy opel astra 1.4?
Figyelt kérdés
megbízhatóság, alkatrész árak, menet tuladonságok, fogyasztás, stb...2014. jan. 1. 16:45
1/8 anonim válasza:
Gondolom F Astra-ra gondolsz. Hát, ez a két kocsi kb egy szint mindenben.
2/8 anonim válasza:
Sokan földöntúli csodának tekintik a Vw-t, pedig csupán a marketingje jobb. Amúgy mindkettő a német megbízhatóságot képviseli. Mondjuk, nekem Astrám volt, így nyilván mellette teszem le a voksomat.
3/8 gomzoli válasza:
Az F Astra vetélytársa a 3-as Golf volt.
A 2-es elavultabb az F-Astránál.
Én is az Astrát választanám, mert nekem is volt a kérdésben szereplő 1,4 (60 Le) motorral, és elégedett voltam vele.
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, de akkor ha golf elavultabb az astránál akkor miért van nagyjából egy árba?
2014. jan. 1. 20:56
5/8 A kérdező kommentje:
és mi a véleményetek a suzuki swift 1,3-ról?
2014. jan. 1. 20:59
6/8 anonim válasza:
volkswagen nagyobb márka,mint az olpel,suzukiből még olcsóbban frisebet kapsz.
7/8 anonim válasza:
előző,lehet a felszereltség jobb benne.
PL: abs,elektromos ablak,bőr belső,hifi S.T.B
8/8 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy meg fogod bánni a kis benzinest. Én is 1.4-et használok és nem szeretem. Sokat eszik és nem is megy. Előzés nem kivitelezhető vele ha esetleg sűrű a szembeforgalom, ugyanis nem tudsz vele csak úgy ugrálni. Inkább valami egyszerű adagolós tdi még ha 90le is jobb mint a benya... Sajna tapasztalat, lehet, hogy bonyolultabb a tdi de a fenntartása annak sem több mint a fűnyíróé :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!