Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem indul a 3. 0 dízel...

Miért nem indul a 3. 0 dízel BMW-ém?

Figyelt kérdés

Az aksi rendben van,gyújtás van,az önindítóak sincs semmi baja a kompjuter sem ír ki semmit!

Már nagyon bosszant nem tudok rájönni mi baja van! Már rendesen utálom ezt az autót mikor lesz megint egy kis pénzem lecserélem egy japánra!7 millát kiadtam a semmiért csak a baj van vele!Ennyit a német minőségről!

Már teljesen ki akaszt mindig csak a baj van vele!

#csere #BMW #japánra
2014. jan. 5. 20:55
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
Hagyd rá, most ebbe tudott belekötni. :D
2014. jan. 8. 18:56
 42/49 A kérdező kommentje:

pl "szakszervízt" pontos i-vel írják!

Utolsó amúgy meg ebbe tudtam bele kötni! Ti kötöttek bele minden mondatomba és sértegettetek is ,csak azért mert megutáltam a Benne Minden Vackot!

Én sehol nem sértegettem senkit attól hogy átkozok egy autómárkát nem kéne ilyen bunkón válaszolnotok! Szóval nem is tudom kinek van baj az IQ-val mert az 5 évesek sértegetik így a másikat ,amikor leszólják a kedvenc játékát!Mellesleg le gyerekeztetek holott a ti viselkedésetek gyerekes ,mert nem bírjátok elviselni ha valaki nincs veletek egy véleményen!Nem rég regisztráltam ide ,hogy feltegyem ezt a kérdést látom kár volt,mert az 5 évesek csak hurrognak pufognak ,mert leszóltam a kedvenc játékukat!

Azoknak akik nem provokáltak és a kérdésre válaszoltak nekik köszönöm a választ.

2014. jan. 8. 19:34
 43/49 anonim ***** válasza:

Aztahuncut! Sokat kerested ezt a fergeteges hibát?

Azon meg el kéne gondolkodnod, hogy miért néznek az emberek itt teljesen hülyének. Teszem hozzá messze nem alaptalanul, no meg attól eltekintve, hogy a kérdés egész nyilvánvalóan kamu.

2014. jan. 8. 19:43
 44/49 anonim ***** válasza:

Megtapsoljunk 1 darab kiszúrt hibáért?

Tudod értelmes ember ismérve, hogy értelmesen tudja elírni a hibát. A Te stílusod pedig nem egy felnőtt ember stílusát tükrözte vissza... Szóval innentől szerintem jogos ha mindenki provokációnak veszi ezt. Arról nem is beszélve, hogy óvodában meg kisiskolások körében népszerűek az ilyen Benne Minden Vacak szójátékok és hasonlók...

Halkan megsúgom Ferrariból is lehet hibásat kifogni, attól még, hogy hozzád épp egy ilyen került nem jelenti azt, hogy rögtön az össze többi is rossz, mint ahogy Te azt beállítod...

2014. jan. 8. 19:44
 45/49 A kérdező kommentje:

Bagoly beszél verébnek!Sajnálom BMW fanok odáig voltam én is a BMW-kért ,de örökre meggyűlöltem ezt a márkát akárhogyan is véditek azzal,hogy engem támadtok!Mivel semmi értelmes válasszal nem tudtátok megcáfolni azokat a dolgokat amit írtam,csak engem szidtatok! Ebből is látszik nincs igazatok és ti vagytok a kis xaros kamuzós dedósok ugyanis többre tartotok egy vacak bajor autómárkát mint egy embert. De ez azon nem változtat semmit,hogy a BMW egy vacak elbaxot konstrukció ami 6-7 évnél nem bír ki többet anélkül, hogy ne lenne olyan hónap,hogy el ne romolna rajta,vagy benne valami!

Mások a suzukit,opelt,Renaultot stb márkákat utálják, ilyen alapon pedig azok sem rosszabbak a többitől,ellenben ezeket nyugodtan lehet átkozni mégsem lázadozik senki ellene!Sok ismerőstől is hallom mindig mikor mondták milyen jó hogy BMW-van faxa autó menő stb,bezzeg a testvérem lagunájára mindig csak fújonganak, hogy egy francia xar a renault ,pedig még az a xar renault is megbízhatóbb a BéjeMVétől legalábbis kevesebbet volt szervizbe mint az én német csodajárgányom! Én meg a BMW-ket utáltam meg de örökre,mert nem vált be,egy csilivili autó semmi több,ilyen vacak konstrukciójú autóm még soha nem volt és ezt fogadjátok el!

Az meg ,hogy tiszteletlenül beszéltek velem ahhoz semmi jogotok nincsen és nem is lesz!Hányszor mondjam még én titeket nem szidtalak ,csak egy vacak autómárkát,ez a Béjemvé fanatikusság már beteges!Ennyire védeni egy rühes xar autómárkát,ezt már egészségesnek nem lehet mondani!Amúgy az nevetséges amiket én írok hát olvasgattam az itteni kérdések között ,inkább az nevetséges ahogy a Benne Minden Vackokat becézgetitek pl Bömös,bömbi na ez a nevetséges és még elég hülyén is hangzanak mellesleg gyerekes is !Ez a szokás 10-25 éveseknél divat !Ebből a becézgetésből is látszik hogy ki a gyerek ugyanis "ÉRTELMES" felnőtt emberek nem becézgetik ilyen hülyén az autóikat sőt egyáltalán nem is becézgetik!De nektek csak a másik szidalmazása megy, ebből is látszik mennyire alacsonyan van az intelligencia szintetek ti IQ-harcosok!Ha annyira okosak lennétek eleve nem is reagáltatok volna az írásaimra ,de gyerekektől mit várjon az ember!

Amúgy nem fogok veletek tovább veszekedni ez az utolsó írásom ide.Kis tejfeles szájú 10-25 éves gyerekekkel nem vitatkozok tovább! Ugyanis okos enged szamár szenved! Legyetek boldogok és sok sok magas szervízdíjakkal ajándékozza meg a jó Isten a BMW tulajokat, meg azokat akik valaha is ilyen xart akarnának venni!

Ja bocsánat elfelejtettem meg is ajándékozza hiszen a saját bőrömön tapasztaltam ,hogy mennyire szervizigényes a béjemvé,nem hiába hiszen német prémium minőség :D

2014. jan. 8. 22:37
 46/49 anonim ***** válasza:

Na jó köszönjük, elhiheted, hogy nem fogsz senkinek hiányozni, és egy BMW tulajnak se lesz miattad álmatlan éjszakája.

De ajánlom ezt í típust, ezzel nem kell szervizbe járni sose...

[link]

2014. jan. 8. 22:50
 47/49 A kérdező kommentje:

Na jó még egy utolsó komentálás!

Köszönöm!

Tetszik!

Hol lehet megvenni!:D

2014. jan. 8. 23:23
 48/49 anonim ***** válasza:

Biztos kibas.zott szar egy autó lehet a BMW, azért van nagyon sok sikere az autósportban.

Csodálkozol, hogy tönkre megy a kocsid? Szerinted van olyan autó ami nem megy tönkre sose?

Vettél volna igazi BMW-t nem egy mai szappantartót. Igazi BMW-k az E30, E36, E21, E34, E38, E32. Ezek legalább normálisak és nem kell 6 programot használni, hogy mi a fa.sz baja van.

2014. jan. 9. 06:38
 49/49 anonim ***** válasza:

"Bagoly beszél verébnek!Sajnálom BMW fanok odáig voltam én is a BMW-kért ,de örökre meggyűlöltem ezt a márkát akárhogyan is véditek azzal,hogy engem támadtok!"

Már a kérdést sem úgy tetted fel, hogy a témára szorítkozol. A kérdésed kifejtésével azt sejteted, hogy ez nem kérdés, hanem trollkodás. Joggal hihették néhányan azt a "fanok" közül, hogy azt reklámozod, hogy a német autók rosszak és a japánok jók.

Ugyanis ha valaki segítséget kér, az nem így szokta köríteni a kérdését. Ezek után én nem venném személyeskedésnek, ha valaki hamisnak értékeli a kérdést. Mert ez nem is személyeskedés.

Te már személyeskedsz, mint a #33 sorszámú válaszoló.

Ez nem a BMW-ről, vagy a japán autókról szól, hanem a butaságról.

Nem személyeskedni akarok és ne vedd magadra, de aki nem tud helyesen írni, szabatosan fogalmazni, kulturáltan és diplomatikusan szót érteni a többi emberrel, arról nem hiszem el, hogy lehet annyira sikeres, hogy hét millió forintos autónak a megvételére és fenntartására tisztes, törvényes úton képes megkeresni a pénzt.

Végezetül, nem elkeseríteni szeretnélek, de az, hogy nem tudtak megoldani egy hasonló problémát, tapasztalataim szerint előfordult már egy híres-neves japán gyártónál is. Csak ők nem erőltették tovább a agytekervényeiket, hanem látván, hogy nem jutnak semmire, teljes motorcserét javasoltak. Ha valóban igaz ez az egész történet, akkor azt tanácsolom, hogy keress másik szervizt, ahol értenek is az autódhoz.

A BMW "fanoknak" meg azt tudom javasolni, hogy inkább a powerfanatics oldalát látogassák, az garantáltan mentes a frusztrált trolloktól.

Ugyebár az Alfa szerelmesei sem itt tárgyalják meg a műszaki problémáikat, hanem az alfaamore fórumán.

2014. jan. 9. 12:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!