Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem indul a 3. 0 dízel...

Miért nem indul a 3. 0 dízel BMW-ém?

Figyelt kérdés

Az aksi rendben van,gyújtás van,az önindítóak sincs semmi baja a kompjuter sem ír ki semmit!

Már nagyon bosszant nem tudok rájönni mi baja van! Már rendesen utálom ezt az autót mikor lesz megint egy kis pénzem lecserélem egy japánra!7 millát kiadtam a semmiért csak a baj van vele!Ennyit a német minőségről!

Már teljesen ki akaszt mindig csak a baj van vele!

#csere #BMW #japánra
2014. jan. 5. 20:55
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
90%
Kamu gyerek, kamu autóval, kamu kérdésel, iq lightosan.
2014. jan. 5. 21:34
 12/49 anonim ***** válasza:
15%

# 11

Mindegy hogy kamu, akkor is szˇˇarok az új Bénik. Meg az új audik is. Százszorosan igaz ez a dízel verziókra.

2014. jan. 5. 21:36
 13/49 petizacc ***** válasza:
82%

Neked soha nem volt ilyen autód, csak jól esik a márka basztatása.

34%-os! Te egy retardált vagy.

2014. jan. 5. 22:01
 14/49 A kérdező kommentje:

Nem kell irigykedni csak tényeket mondtam el erről a csoda gépemről! Mi az ha valaki rossz véleményen van a BMW-ről hogy nem jött be ez a márka neki, akkor már rögtön kamu és nem volt ilyen autóm duma előkerül!

Igen is van és utálom!

2014. jan. 5. 22:22
 15/49 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem is kamu , de erre csak annyit hogy karban kene tartani. Nekem egy 320i van de semmi gond nincs vele csak szervizelni kell . Valamit valamiert.
2014. jan. 5. 22:29
 16/49 A kérdező kommentje:

"vidd el márkaszervizbe, mi honnan a fenéből tudjuk h miért nem indul???

bezzeg, én már 1 éve, és holnap is a kis 1.0 suzukimmal megyek dolgozni, és nem félek, mert be fog indulni :D"

Hidd el lehet hogy még egy kis 1.0 suzukival is jobban jártam volna mint ezzel a vacakkal amit megvettem! És még a pénzem is megmaradt volna!

2014. jan. 5. 22:31
 17/49 anonim ***** válasza:

Jó nagy balfas.z vagy kérdező.

Add is el, legalább nem rontja még egx ilyen ökör a BMW hírét.

Itt sírsz, hogy vettél 7 millióért egy dízel BMW-t és szar?

Néha szervízbe is kéne vinni te istenbarma. Azt ne mond már, hogy egy 7 milliós BMW-ami lehet max 2005-ös, ilyen szar lenne. Amikor nekem a lassan 30 éves E30-am nincs ekkora szar.

2014. jan. 5. 22:33
 18/49 anonim ***** válasza:
95%
Tényleg a fogalmazásból meg az össze-vissza kavarásból látszik hogy ez elég kamu kérdés, és csak valami hülye unatkozó gyerek le akarja járatni a márkát...
2014. jan. 5. 22:43
 19/49 A kérdező kommentje:
Nem tudom ti hogyan fogalmaznátok,ha majd szét robbannátok az idegtől! Mert állandóan szervizbe kel vinni a Benne minden vackot! És már elég sok pénzemet elvitte a szervizelések díja.Most meg már be sem indul és úgy kelet elszállíttatnom egy szervizbe! De igazatok van akkor voltam hülye mikor hagytam magam rábeszélni arra ,hogy egy BMW vegyek! Holott rengeteg új és legalább olyan jó autót vehettem volna ebből az összegből mint a BMW!De elvégre mindenki a saját kárán tanul így jártam!És sajnálom ,ha esetleg egy vérbeli BMW fanatikus önérzetébe tapostam!
2014. jan. 5. 22:52
 20/49 anonim ***** válasza:

egy viszonylag új bömös mindent szépen tárol.

Kell ott lenni hibának a tárolóban :)

Olvastasd ki, kb két óra, és pöpec a gép

2014. jan. 5. 22:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!