Miért nem indul a 3. 0 dízel BMW-ém?
Az aksi rendben van,gyújtás van,az önindítóak sincs semmi baja a kompjuter sem ír ki semmit!
Már nagyon bosszant nem tudok rájönni mi baja van! Már rendesen utálom ezt az autót mikor lesz megint egy kis pénzem lecserélem egy japánra!7 millát kiadtam a semmiért csak a baj van vele!Ennyit a német minőségről!
Már teljesen ki akaszt mindig csak a baj van vele!
"Kínomban vettem egy alap, használt Astra J-t 100000km-el"
ÉN most még az Insignián gondolkoztam el nagyon!
Ja amúgy meg van a hiba a fedélzeti számítógép elektronikájában volt a hiba!
Komolyan mondom már mindent Kínában gyártanak hogy 6-7 év alatt tönkremennek ezek az elektronikai cucok?
Nem szabadna,persze BMW soha nem volt egy nagy márka,csak sok idióta német meg külföldi ember megvette jó drágán,természetesen túlárazottan holott vett volna fele annyiba kerülő autót, jobban járt volna az biztos.
Inkább vegyél egy Fordot,vagy Opelt vagy akármit,esetleg még Audit mert azt halottam hogy azok még jók de mást ne nagyon :)
Inkább egy Japánt,igaz azokat is szeretik túlárazni de legalább minőségit kapsz,meg nem drágák hozzá az alkatrészek :)
Amúgy jót röhögök mert sok BMW-s hülye (nem rád célzok) szídja a suzukit hogy fú de szar,de mégi s a Suzuki minőségibb és tartósabb autót csinál,mint a BMW.
Tesóm haverjának pl volt BMW-je,7 misiért vette újonnan,persze 3 évre rá minden elromlott,amit megjavított csak éppenséggel jó drágán,ehhez képest a keresztanyám kis suzukija 7 éves,és cserélt benne eddig olajat,meg fékbetétet,meg törlő lapátokat poton pénzért,és mindig tökéletes állapotban van :)
Kérdező, megvan mi az autód baja!
A 2000 utáni modellekben van egy beépített scanner ami scanneli a sofőr értelmi képességeit! Amennyiben az nagyságrendekkel az átlag alatt van akkor automatikusan hibákat generál a vezérlőszámítógép!
A "nagyságrendekkel alatta" pontos mértékéről a szakszervízt kell felkeresni és ők adnak felviágosítást!
Nézd én a BMW-t jogosan szídom,nem egyel volt problámám,meg amint említettem ismerős/baráti körben is volt már pár BMW-vel probléma,némelyik nem volt öregebb 3 évesnél valamelyik meg csak 6 éves volt,és teljesen normálisan használták! Nem randaliroztak vele sőt km se sok volt benne!
Szóval én jogosan szídom hogy egy túlárazott szar de lehet csak mi fogtunk ki selejtet,de akkor meg milyen német minőség az,hogy néhe ilyen néha olyanra sikerül egy adott autó/tipus.
"Nem randaliroztak vele sőt km se sok volt benne! "
Valószínűleg kikezdte a sok hidegindítás...
Nem,épp ellenkezőleg nem sokat indította be a kocsit mármint mihez mérten ugyebár.
Garázsban tartotta a kocsit ahol állandó 15-18 fokos meleg van,és néha elutazott egy kis időre ezért volt benne kevés km-er.
"Kérdező, megvan mi az autód baja!
A 2000 utáni modellekben van egy beépített scanner ami scanneli a sofőr értelmi képességeit! Amennyiben az nagyságrendekkel az átlag alatt van akkor automatikusan hibákat generál a vezérlőszámítógép!
A "nagyságrendekkel alatta" pontos mértékéről a szakszervízt kell felkeresni és ők adnak felviágosítást!"
Először is tanulj meg helyesen írni!
Az én megfogalmazásaimat kritizáljátok,mikor ti még azt sem tudjátok mikor milyen magánhangzót kell használni!
Másodszor hiába szidalmazol akkor is egy fo.skotró xar a BMW amit megvettem,ebben mit nem lehet elfogadni!Attól hogy "NAGY" márkák közé tartozik ez nem jelenti azt ,hogy megbízható is!Aki akarja nyugodtan szervizeltesse a sorra elő jövő hibákat és higgye azt,hogy a menő BMW autója megbízható,alig szervizigényes csoda járgány .De én úgy döntöttem ,hogy veszek egy új autót amikor megszabadulok ettől a trágyadombtól!
Lehet hogy nem prémium kategóriás autó lesz,de legalább nem fogok állandóan szívni vele!
Eddig ezek között variálok!
Opel Insignia
Toyota Avensis
Mazda6
Honda Accord
Skoda Superb
Ford Mondeo
Mitsubishi Lancer
De hogy melyik lesz azt még nem tudom majd eldöntöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!