Miért nem indul a 3. 0 dízel BMW-ém?
Az aksi rendben van,gyújtás van,az önindítóak sincs semmi baja a kompjuter sem ír ki semmit!
Már nagyon bosszant nem tudok rájönni mi baja van! Már rendesen utálom ezt az autót mikor lesz megint egy kis pénzem lecserélem egy japánra!7 millát kiadtam a semmiért csak a baj van vele!Ennyit a német minőségről!
Már teljesen ki akaszt mindig csak a baj van vele!
Hát akkor lehet hogy csak eben a szervizben próbálják húzni az időt aztán meg mindenféle kamu hibával is előállnak!Mindegy Nem működő képes állapotban nem fogom eladni,ugyanis nem akarok megszívatni senkit!
Köszi utolsó az értelmes megnyugtató nem támadó jellegű választ!Gondolom te is voltál így,mert megérted miért vagyok ideges!
Régen egy 99-es 330D-m volt, abból elöző tulaj kivetette a pillangószelepeket a szívósorból és le lettek dugózva, sose volt vele semmi gond, bár Te esetedben nem hiszem hogy itt lenne a gond, de ezt sokan megejtették a régebbiekkkel, mert hajlamosak voltak leszakadni és bejutni a hengerbe...
Most 2007-es 330D-m van, lassan 200.000 km-el és eddig a kötelezően cserélendő dolgokon kívül nem kellett semmit költenem rá, igaz nem is gyilkolom soha, párhavonta kicsit autópályán van csak megkergetve, néha nem árt, hogy kicsit kikormolja magát, de ennyi.
Hát aki ennyiből megmondja neked hogy mi a baja akkor tényleg gratulálok neki. (főleg ha szervizben van és ott sem tudják)
Aki tényleg kíváncsi mi a baja a kocsijának, az inkább a hibákat írja le, és a mondanivalójának a fele nem az lenne hogy japán autó jobb mind a BMW
Ez viszont tetszett :)
"BMW=Benne Minden Vacak"
KAMU!!!
Szerintem sohasem volt sem autója sem pénze,
csak nem tud aludni a panelgyerek, mert du gnak a szomszédban!
Újra beugrottak sokan a szokásos kamukérdezőnek.
Legutóbb Mazda 6-ot akartam venni. Vagy 200000 km felett voltak, vagy 100000 km körül, de teljes motorcserével. Ez durva. Csalódottan kezdtem nézegetni a Hondákat, azok meg vagy szét voltak hajtva, vagy aranyárban mérték őket, úgy értsd, egy hasonló korú Merci került annyiba. Kínomban vettem egy alap, használt Astra J-t 100000km-el, amibe beletoltam már újabb 100000 km-t és most is olyan, mint az új. Pedig nem egy Honda, vagy BMW, ez csak egy Opel.
*olvassa a választ
Mielőtt valaki ebbe kötne bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!