Tényleg sokan laknak panelban, de vesznek egy drága autót?
Azt hallottam sokan vesznek drága autót, és pénzesnek hiheti őket sok ember, mert azt látják, hogy a fenekük alatt a 20-30 milliós autó. De haza egy kis panelba mennek. És ott nem kaviárt vacsoráznak...
Igaz ez?
Nem kell elítélni mindenkit, mert eltér az értékrendje.
Sehol nincs előírva, hogy a lakóingatlanunknak kell többet érni az autónknál.
Én is laktam úgy, hogy a használt 911-esem volt 6 milla, a kis házamat meg 8-ért vettem és 2-ből újítottam fel, tehát 10-ben megállt. Mert nekem az autó volt fontos, nem az intarziás parketta meg a dzsakuzzi. Ennyi.
Van egy ismerősöm aki jogász, panelban lakik, de a bérház előtt ott áll a panamera
Mindenkinek más az értékrendje
Én itt lakok Győrújbaráton egy kertes, pár éves házban.
Nekem sem kell nagy udvar meg semmi, de mégsem bírnám ki még egyszer panelban.Főleg a 10 emeletes a legrosszabb.Több 100 ember összezárva fujj.
Mondjuk így is egy 2 éves 7-es BMW van, de a legtöbb ház előtt normál autók mint pl. Skoda,Toyota itt falun.
Városban sokszor szúrja a szemem a többmilliós autó a panelházak tövében, amikor többnyire csak gengsztercigányok mászkálnak a környéken.
van akinek fontosabb az autó, vannak olyan 3szintes panelek ahol van szuper garázs minden, aki nem akar kertészkedni meg kertet, házat fenntartani nagyon, annak ott van az és lehet jo kocsi.
valakinek fontosabb egy jó kocsi mint egy jó ház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!