Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik elekromos mellszívot...

Melyik elekromos mellszívot válaszam? Sokan az Aventet dícsérik, de nagon drága. Egykezes, halk van más, olcsóbb, de hasonló jó, vagy nem éri meg kísérletezni? 35 hetes km

Figyelt kérdés
2010. márc. 17. 12:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem Aventes volt, de nem elektromos hanem kézi és az is remekül szuperált. Szerintem az is jó. De nagyon nevesincset ne vegyél, mert azok általában nem olyan jók.

2010. márc. 17. 12:59
 2/20 A kérdező kommentje:
Köszi. Mennyire fáradt el a kezed? Nekem mindig fáradékony volt a kezemfeje, és gyakran volt inhüvelygyulladásom, ha több ideig kellet olyan mozudulatot végeznem, ami fárasztott.
2010. márc. 17. 13:34
 3/20 anonim ***** válasza:

szia,

én is a Avent mellé tenném le a voksom. kisfiam nem szopott egy percet sem, de tejem az volt, fejnem kellett 2 óránként. igazán meg voltam elégedve!! az enyém elektromos volt, azt lehet kézire is állitani. megéri az árát!!

Ági

2010. márc. 17. 13:38
 4/20 anonim ***** válasza:

Nekem azt tanácsolta a védőnő, hogy ne vegyem meg előre, mert lehet nem is használom. És igaza volt, így utólag visszagondolva. Egyenlőre csak tájékozódj és ha kell akkor megveszed. Mi is utólag vettük meg, mert annyi tejem volt még anyatejgyűjtős is járt hozzánk heti 2x és akkor a férjem egyedül elment és megvette. Tudta hova, mennyi lesz, elektromos Medelát vett 20 e-be került.

Esetleg ha van egészségpénztáras kártyátok arra vedd meg, mert adómentes.

2010. márc. 20. 17:15
 5/20 anonim ***** válasza:
Én megvettem és igaz csak öt napig volt tejem de akkor meghaltam volna az elektromos kézi-gépi Avent Isis IQ mellszívó nélkül. Két éve tartja az árát. Most adtam el és aki megvette, azóta is ömleng mert vett előtte 20 ezerért egy Pesztonka mellszívót amit aztán a kukába dobott. A 2 hetes kislánya nem tudott szopizni és már majdnem az ügyeleten kötöttek ki. Szerencsére megvette tőlem és azóta is hálálkodik. Én azt ajánlom vedd meg max. eladod. Sok boldogságot.
2010. márc. 20. 17:30
 6/20 anonim ***** válasza:
Nem érdemes újat venni, az újat is ki kell főzni és a használtat is.töredékéért megtudod venni a használtat. én medelát használok és nagyon jó.
2010. márc. 20. 17:43
 7/20 anonim ***** válasza:
3 napig fejtem!!! aventos kézi volt, teljesen megfelelt arra a pár napra :)
2010. márc. 20. 17:45
 8/20 anonim ***** válasza:

Én csak azt tudom mondani,milyet e vegyél,ha mégis kézi mellett döntenél!

Csöpi fájdalommentes,szájjal szívósat(mindenki dicséri a környezetemben,de én nem tudtam vele egy cseppet sem kifejni,és ahhoz képest nem is volt fájdalommentes.)

És Babynova-t.(megnyújtja a melledet mint az állat(bár ez mindegyiknél előfordulhat)

2010. márc. 20. 20:08
 9/20 anonim ***** válasza:
nekem Avent kézim van, nagyon szerettem, én is meghaltam volna nélküle, főleg az első napokban szerintem feltétlenül szükséges. nekem az elektromos nem vált be. A kézi azért is jobb mert magad szabályozod a gyorsaságot. nagyon könnyű vele fejni, a kezem nekem pl soha nem fáradt el, pedig eleinte fél órákat kellett fejem.
2010. márc. 20. 20:42
 10/20 anonim ***** válasza:

Szia.

Én is Avent kézi mellszívót használtam és egyáltalán nem eröltettem meg vele a kezem, pedig nekem is nagyon gyenge, folyton inhüvelygyulladásom szokott lenni.

2010. márc. 20. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!