Melyik elekromos mellszívot válaszam? Sokan az Aventet dícsérik, de nagon drága. Egykezes, halk van más, olcsóbb, de hasonló jó, vagy nem éri meg kísérletezni? 35 hetes km
Szia!
Nekem Aventes volt, de nem elektromos hanem kézi és az is remekül szuperált. Szerintem az is jó. De nagyon nevesincset ne vegyél, mert azok általában nem olyan jók.
szia,
én is a Avent mellé tenném le a voksom. kisfiam nem szopott egy percet sem, de tejem az volt, fejnem kellett 2 óránként. igazán meg voltam elégedve!! az enyém elektromos volt, azt lehet kézire is állitani. megéri az árát!!
Ági
Nekem azt tanácsolta a védőnő, hogy ne vegyem meg előre, mert lehet nem is használom. És igaza volt, így utólag visszagondolva. Egyenlőre csak tájékozódj és ha kell akkor megveszed. Mi is utólag vettük meg, mert annyi tejem volt még anyatejgyűjtős is járt hozzánk heti 2x és akkor a férjem egyedül elment és megvette. Tudta hova, mennyi lesz, elektromos Medelát vett 20 e-be került.
Esetleg ha van egészségpénztáras kártyátok arra vedd meg, mert adómentes.
Én csak azt tudom mondani,milyet e vegyél,ha mégis kézi mellett döntenél!
Csöpi fájdalommentes,szájjal szívósat(mindenki dicséri a környezetemben,de én nem tudtam vele egy cseppet sem kifejni,és ahhoz képest nem is volt fájdalommentes.)
És Babynova-t.(megnyújtja a melledet mint az állat(bár ez mindegyiknél előfordulhat)
Szia.
Én is Avent kézi mellszívót használtam és egyáltalán nem eröltettem meg vele a kezem, pedig nekem is nagyon gyenge, folyton inhüvelygyulladásom szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!